Bu Blogda Ara

5 Şubat 2011 Cumartesi

Zdrave Universal Sivilce Giderici Krem



Bulgaristanın En Çok Kullanılan Çok Amaçlı Kremi, Sizde Yanınızdan Ayıramıcaksınız
 
 
Sivilce oluşumunu önlemeye yardımcı olur, Zdrave üniversal krem çinko oksit içeriğiyle Cilt üzerinde koruyucu bir film tabakası oluşturarak cilt tahrişlerinden, olumsuz dış etkilerden (soğuk, rüzgâr, güneş ışınları) korur, Zdrave kremi sadece birkaç uygulama sonrasında cilt üzerinde rahatlama fark edilir, cildi sakinleştirir ve cilt onarımını desteklemeye yardımcı olur. Zdrave üniversal krem Geniş kapsamlı yardımcı bir üründür. Cildin elastikiyetini artırır, cildin destek dokularının korunmasına yardımcı olur, cilde nem ve canlılık kazandırırken PH derecesini korur.
 
Zdrave üniversal kremi temiz ve kuru cilde gün içende istenilen sıklıkta kullanabilirsiniz. Bütün cilt tiplerine uygundur. Zdrave krem içeriğinde Paraben yoktur.
 
Kullanım Alanları
 
• Akne ve cilt tahrişlerin oluşumunu engellemeye yardımcı olur.
• Güneş yanıklarında cilt üzerinde rahatlama sağlar
• Bebeklerde oluşan pişiklerde rahatlamaya yardımcı olur.
• Nem derecesi yüksek olan bölgelerdeki (koltuk altı, dirsek içleri, kasık bölgesi, diz altı) cilt hassasiyetlerinin giderilmesine yardımcı olur.
 
İçeriği
 
Aqua, Paraffinum Liquidum, Petrolatum, Zinc Oxide, Cetearyl Alcohol, Sodiumcetearyl Sulfate, Stearic Acid, Ceraalba, Lanolin, Propylene Glycol, Parfum, Sodium Benzoate, Hexyl Cinnamaldehyde, Citronellol, Hydroxycitronellal, Butylphenyl Methylpropional, Linalool, Hydroxyisohexyl 3-cyclohexenecarboxaldehyde, Alpha-isomethyl Ionone, Benzyl Salicylate, D-limonene

2 yorum:

Unknown dedi ki...

Hayırlı Günler arkadaşlar Edirne de oturuyorum. Bulgaristan da yaşayan arkadaşım sayesinde dilediğim kadar getirtebiliyorum. Orijinal ve son kullanma tarihi uzun dönem olan ürünleri alın taklitleri piyasa dolanıyor maalesef. Orijinal yerinden getirttiğim için bu konuda endişeniz olmasın.

-Bu Kreme ulaşmak isteyenler bana sayfama mesaj yazarak ulaşabilir. Türkiye'nin her yerine dilediğiniz kargo ile sizlere istediğiniz adette güvenli şekilde ulaştırabilirim. Yakın çevreme ulaştırıyorum artık Tüm Türkiye ye sipariş verme kararına vardım. Hem de internetten çok daha uygun fiyata ...


-Şahsen ailecek edindiğimiz tecrübeyi söylüyorum. Açık olan yaralar kesik vs... Deride oluşan yanıklar, alerji, pişik, dudak uçuklaması, mantar hepsine de çok iyi geldi. Krem boyutu ufak olmasına rağmen çok yoğun olduğu için uzun süre gidiyor en az 1 ay her gün kullansanız bile bu arada yüze sürerseniz sivilceleri gerçekten kurutuyor kendimde de denedim.

-BULAMAYAN ARKADAŞLAR MUTLAKA ALMANIZI TAVSİYE EDERİM.

-Normal kutu 10 TL - Bir de sadece yüz için özel olarak hazırlanmış krem çeşidi var aynı markanın onun fiyatı 15 TL toplu alımlarda indirim yapabilirim.

-Kargo fiyatı çok sipariş versenizde değişmez. PTT kargo ile 6,50TL

https://www.facebook.com/Zdrave-KREM-257477611304957/

https://benimtutkumm.blogspot.com.tr/…/bulgaristann-meshur-…

http://www.bloggerlarpaylasiyor.com/zdrave-krem/…

Unknown dedi ki...


Hayırlı Günler arkadaşlar, Sizleri Bulgaristan'ın en meşhur 60 yıllık Cilt kremi ile tanıştırmak istiyorum. İnternetten de araştırabilirsiniz. Yaygın değil ancak kullanan herkes memnun eminim sizde memnun kalacaksınız. (Ulaşım için hasansamiboyaci@gmail.com mesaj atabilir) yada Facebook sayfamızın linkine tıklayarak bize mesaj ile ulaşabilirsiniz.

-İçeriği Doğal bitkisel ürünlerden oluşmaktadır. En önemi maddesi Çinko oksittir. Topraktan alınan bu madde sayesinde diğer bitkisel bileşenlerle beraber Cilt hücrelerinizi yapılandırarak onarım ve yenileme işlemi gerçekleşecektir. Her Türlü cilt problemi yaşayanlar mutlaka kullanmalıdır.

1. Çok amaçlı Zdrave Krem her evde bulunması gerek ilk yardım kremidir. Bütün cilt problemlerine çok faydalı gelmektedir. Yanık, Pişik, Kesik yaraları, Ameliyat izleri, tahriş, Sivilce olan her cilt soruna kesin çözüm olmaktadır. Bulgaristan'ın en meşhur Kremidir. 30gr

2. Ergenlik sivilcelerine karşı özel olarak üretilmiştir. Bütün Avrupa'nın kullandığı yine doğal içeriğe sahiptir. Kısa sürede sivilceleri kurutarak yok etmektedir. Yatmadan önce sorunlu bölgeye ince tabaka halinde uygulayın müthiş sonucu göreceksiniz. 40 gr

3. Bebek cildine özel olarak geliştirilen pişik kremidir. Bebek bezlerinin sebep olduğu veya çeşitli sebeplerden dolayı pişik olup acı çekmektedir. Kısa sürede pişiği tamamen ortadan kaldırmaktadır. Bebeği olan herkesin kullanmasını tavsiye ediyoruz. Yetişkinler de kullanabilir. 40gr

-Sipariş etmek için sayfamıza mesaj göndermeniz yeterlidir. Hesap numaramıza ücreti havale yaptığınızda PTT kargo ile size en yakın şubeye gönderiyoruz. Sipariş veren müşterilerimizin dekont ve kargo fişlerini sizlere sunmaktayız sizler bizim referansımızsınız.

https://www.facebook.com/HerDerdeDevaKremi/