Bu Blogda Ara

5 Şubat 2011 Cumartesi

Maxman 4 Geciktirici ve Ereksiyon Sağlayıcı


Sevgili partnerinizle birliktesiniz. Kokulu Bahçe’de özellikle Hintliler tarafından uygulanan bazı cinsel birleşme pozisyonlarını okuyup pratik yapmak istediniz. Sakız ağacının meyvelerini ezip, bal ve zeytinyağı ile iyice karıştırdıktan sonra sabahları yataktan kalkar kalkmaz partnerinize yedirdiniz. Devenin hörgücünde bulunan yağı alıp sevişmeye başlamadan o yağı sürdünüz. Gece, mum ışığı, biraz kırmızı şarap, romantik müzik vb. her şey olması gerektiği gibi. Bakışmalar, yakınlaşmalar, öpüşmeler. Arzulu, mutlu ve heyecanlısınız. Fakat her şey düşlediğiniz gibi olmuyor, cinsel hazzın doruğundayken, birden durmak zorunda kalıyorsunuz. Çünkü partneriniz hiç beklemediğiniz bir anda erken boşalıyor ve sevişmeniz tam başlamışken bitiyor. Ve sen kayboluyorsun, sende; sevdiğin düşler kalır yalnızca, beyninde!
Maxman bu duruma sonsuza kadar son veriyor!
Nasıl mı?
Bir kurt sürüsü düşleyin. Bu kurt sürüsünde bolca dişi kurt varken bir tek erkek kurt var olsun. Ve bu erkek kurt tüm dişileri dölleme zorunda kalsın. Erkek kurt kısa sürede menisini dişi kurda aktarıp sürünün devamını sağlamak için cinsel ilişkiyi çok kısa tutmak zorundadır. Bu nedenle erken boşalma doğada bir avantajken insanda cinsel hayatında ise bir dezavantajdır.

Cinsel arzuları normal olan erkeğin isteğinden önce boşalmasına veya boşalmanın penisin vajinaya girmesinden 3.5-4 dakikadan daha kısa bir sürede olmasına Erken Boşalma yani Premature Ejaculation denir. Erken boşalan kişi genellikle "o an geldiğinde kendini tutamadığını" söyler. Bu nedenle erken boşalma gerçekte bir cinsel uyumsuzluktur. Çünkü cinsel ilişkide en önemli şey uyumdur ve çözümü de basittir. Çünkü kime veya neye göre erken boşaldığınız değişecektir. Kadınlar genellikle 10-15 dakikadan önce orgazm olamazlar. Normal ilişki süresi penis vajinada iken 5 dakika ve üstüdür. İdeali ise 5 ila 15 dakika arasıdır.

Erkeklerin cinsel sorunları arasında en yaygın olanı erken boşalmadır. 25 yaşın altındaki genç erkeklerin üçte birinde ve 40 yaşın üzerindekilerin % 10 unda görüldüğü sanılmaktadır.
Kontrolsüz bir şekilde boşalma,
Cinsel tatminde azalma,
Suçluluk,
Utanç duyma,
Hayal kırıklığı hissi,
Zamanla meydana gelen cinsel isteksizlik,
İlk boşalmadan sonra ikinci cinsel birleşme için ısrarcı olma vb.
Maxman erken boşalmaya kesin çözüm sağlar , size ve partnerinize mutlu sabahlar yaratır
MaxMan IV - MaxMan 4 Cinsel Istek ve Performans Arttirici Ereksiyon Saglayici 3000 Mg :12X12=24 Tablet

ERKEN BOŞALMAYA %100 ETKİLİ BİTKİSEL ÜRÜN
TÜRKİYEDE BİR İLK
Maxman IV bugüne kadar en çok ve dünyada hızla cinsel kapasitesi mens artırabilir erkekler ve kalınlaştırmak penis uzatmak için güçlü cinsel sağlık ürünleri, etkin, kaliteli, hızlı bir şekilde sorunu çözmek cinsel yaşam geliştirmek iktidarsızlık ve prospermia tedavisinde etkili olur.
Max Man 4 İçindeki Ana maddeler: Caterpillar mantar, acanthopanax, Epimedium, wolfberry meyve, ginseng, safran, Tanrı Dağı dağ kar-lotus, Çince küsküt tohum.
Max man 4 Etkileri :Penis, iktidarsızlık ve sperm eksikliği, zayıf sağlık ve adynamia, bel ve diz, loş Görme ve tinnitus, nevrasteni ve halsizlik sık işeme ve acil işeme, erken boşalma, cinsel bozukluk, prostatit ve böylece eksikliğinin yol açtığı üzerinde ağrı kısa böbrek.
MAXMAN IV-Erken Boşalma Gidermeye Yardımcı Gıda Takviyesi
MAXMAN IV-Geciktirici Hapın Avantajları Saf bitkisel ürün. Yan etkisi yoktur. Vücudun doğal fonksiyonlarını iyileştirmeye / güçlendirmeye yardımcı olur. Sperm sayısını arttırmaya yardımcı olur. Ayrıca kardiyovasküler korumaya, sindirim düzenlemeye yardımcı olur. Uygulaması kolaydır, bir miktar su ile ağızdan alınır. Gittikçe artan ve yumuşak bir etkiye sahiptir, cinsel güçte artış ilacın alınmasından 10-15 gün sonra görülür. Diğer birçok ilaçla karşılaştırıldığında ekonomiktir.
Kullanıldığı durumlar Etkileri Erken boşalma ve sertleşme sorununun giderilmesine, cinsel birleşmenin uzatılmasına, Daha iyi ereksiyon ve cinsel performans sağlamaya, Sperm miktarı ve kalitesinin arttırılmasına, Kalp-damar sisteminin korunmasına, Kalp dolaşımının ve kan akımının iyileştirilmesine, Enerji düzeyinin artırılmasına, Yorgunluğun giderilmesine, Bağışıklık sisteminin güçlendirilmesine,  Yaşlılık belirtilerinin hafifletilmesine yardımcı olur.
Erkeklerin çoğu hakkından yararlanır ve sorumluluğu yerine getirmek başarısız. Araştırma ve Amerikalı profesör erkek ve kadınlar için orgazm zaman deneme göre farklıdır. Bir kez onlar boşalmak Erkekler orgazma ulaşabilirsiniz. Ancak, kadınların güçlü ve kalıcı tutkulu çalışmaları uyarmak için daha uzun zamana ihtiyacımız var. Kadınların Normalde% 68 ortalama orgazma ulaşmak için, bunların 45% 8 dakika ihtiyaç ulaşmak için 12 dakika gerekmektedir. Ne yazık ki, erkeklerin% 75 üzerinde 3-6 dakika içinde seks için güçlü arzu neden kendilerini kontrol etmek için başarısız olur. Sonra kendileri ve kadınlar tamamen hayal kırıklığı kadın tutkusuna arzusunu yerine getirmek için değil güçlü aciz bulacaksınız.
Max Man Cinsel istek arzusu ve ereksiyon problemi olan erkeklere özel. Cinsel ilişki esnasında artık partnerinize karşı mahcup olmaktan çıkacak ve Hükmedeceksiniz. İçerdiği özel formül sayesinde erkeklerin korkulu rüyası olan sorunlarla karşılaşmayacaksınız .
Max Man IV Cinsel İsteksizlik durumunda ve ERKEN BOŞALMA Tedavisinde Kullanılır.
ERKEN BOŞALMA Sorunlarınızda En İyi Çözüm Yolu max man 4'dür.20-30 dakika süren boşalmama etkisi sağlar 2 aylık kullanım sonunda tedavi kalıcılık sağlar ve erken boşalma sorununuz tamamen çözüme kavuşur dünyada herkesin yüzyılın buluşu olarak adlandırdığı bu ürün insanlığa Son derece mutlu ve sağlıklı cinsel yaşam sürmek ve yaşam kalitesini artırmak amacıyla üretilmiş olup insanlğın hizmetine sunulmuştur
Kullanımı : Cinsel ilişkiden 10 dakika önce bol suyla kullanılmalıdır.Yarım saat içerisinde ereksiyon gücünüzü maximum seviyeye çıkarır,erken boşalma sürenizi maximum uzatır
Neden Erken Boşalırız?  
Çoğu erkek soluk soluğa bir telaşla cinsel zevkin peşinden koşarken boşalmanın kontrol edilmesi, durdurulması veya sabitlenmesini başaramaz. Bedenini partneriyle uyum içinde hareket ettiremeyen erkekte şimdiye yoğunlaşmak, o anı duyumsamak olanaksızlaşır ve cinsel birleşmenin ansızın son bulacağı kaygısı oluşur. Bu nedenle her cinsel sorun gibi erken boşalmada bu kaygıdan ya da bir rahatsızlıktan kaynaklanır. Ama asıl sorun erkeğin cinsel işlevlerinde değil, cinsel işlevlerini nasıl yerine getirmesi konusundaki düşüncelerindedir. Çünkü aklını düşüncelerden arındıramayan, özgür ve doğal bir şekilde cinselliği yaşayamayan erkek tedirginlik duygusundan uzaklaşamaz ve boşalma konusunda sorun yaşar. Kısaca erken boşalmanın başlıca nedenleri şu şekilde sıralanabilir:

Gençlik çağlarında uygunsuz ortamlarda yapılan mastürbasyonlar
Cinsel mitler yani hurafeler
Cinsel ilişki konusunda tecrübesizlik
Yorgunluk, sıkkınlık, kızgınlık ve tedirginlik
Cinsellikle ilgili gerçekçi olmayan beklentiler
Cinsel uyarım eksikliği
Gerekli koşulların sağlanamaması
Sertleşmiş penise verilen orantısız önem
Cinsel açıdan baskı altında yetişme
Aşırı cinsel isteğin verdiği gerginlik
Günah işleme veya suçluluk duygusu
Hastalık kapma korkusu
Partnerin anlaşılamayan korkusu veya reddetmesi
Gebe bırakma korkusu
Kastrasyon anksiyetesi
Partnerin hayal kırıklığı korkusu
Vajinanın aşılamama korkusu
Kadına karşı isteksizlik
Partnerle çatışma
Başkaları tarafından mahrem yerlerinin keşfedilme korkusu
Partnere aşırı ilgi, bağlılık ve sevgi
Para karşılığı kurulan ilişkiler veya genelev alışkanlığı
Cinsel uyumsuzluk
Bilinçaltında yatan cinsel ilişki ile ilgili olumsuz düşünceler
Prostatit, üretrit vb. hastalıklar
Penil hipersensitivite
T12-L1 düzeyindeki nörolojik yaralanmalar
Narkotik veya antipsikotik tedavinin aniden kesilmesi vb.
 ERKEN BOŞALMAYI HIZLANDIRAN FAKTÖRLER
-Genç olmak, 
-Romantik, içgüdüleri zayıf ve mantığıyla hareket eden erkekler, 
-Heyecanlanmak, 
-Uzun süren cinsel perhizler sonrası kurulan cinsel ilişkiler, 
-Partnerinin daha istekli olması, 
-Yeni evlenmiş veya hiç cinsel ilişkide bulunmamış olmak, 
-Cinsel ilişki yoğunluğunun azalması, 
-Cinsel birleşme esnasındaki gidip gelmelerin hızlanması, 
-Kaygılı ve sinirli ruh hali, 
-Aşırı istekli olmak veya aşırı cinsel isteğin verdiği gerginlik, 
-Eve günün stresinden bunalmış, yorgun ve sıkıntılı bir halde gelmek, 
-Performans anksiyetesi yani başarısızlık korkusu, 
-Partner olarak seçilmiş kadının cinsel isteksizliği, 
-Cinsel zevke önem vermeyen kadınlarla, hayat kadınlarıyla veya yakalanma korkusu olan bir ortamda kız arkadaşlarla yaşanan erken cinsel deneyimler, 
-Devamlı alışılmış partnerle değil de ek olarak başka bir partnerle ilişkiye girme, 
-Sorunlu veya bozuk giden evlilikler, 
-Sertleşme bozukluğu olacağı endişesi vb.

Hiç yorum yok: