Bu Blogda Ara

22 Şubat 2011 Salı

Alweyna Nar Çekirdeği Kremi












Dünyanın Birçok Ülkesinde Bitkisel Kozmetiğin Son Gözdesi Nar Çekirdeği Kremi Artık Türkiye de ..!

Alweyna Nar Çekirdeği Kremi içeriğinde yüksek oranda Nar Çekirdeği Yağı ihtiva etmektedir. İster yüzde olsun, ister boyunda veya vücudun herhangi bir yerinde oluşmuş sivilce,sivilce lekesi, cilt lekesi, kırışıklık, gibi sorunların iyileşmesine yardımcı olmaktadır. Cildin sağlıklı ve canlı görünmesine yardımcı olur. Cildin maruz kaldığı yaşlanma sürecini yavaşlatır.
Var olan kırışıklıklarınızı azaltır.

Ünlülerin en gözde cilt bakım sırları arasına giren nar tanesi ile güzellik, deri altındaki yağ tabakasına ulaşarak  çil-leke , sivilce ve siyah nokta oluşumuna sebep olan melaninleri parçalayarak hayal ettiğiniz pürüzsüz  güzelliğe Alweyna Nar Çekirdeği Kremi ile sahip olabilirsiniz

Tüm Dünyada kimyasal kozmetik kullanımı yavaş yavaş son buluyor ve doğal yağlardan yapılan krem kullanımı her geçen gün daha çok artmaktadır. Özellikle Yapılan bir araştırma da Amerika-Almanya ve İngiltere deki en yaygın olarak kullanılan dogal krem Nar Çekirdeği Yağından yapılan kremler olarak öne çıkmaktadır.
 Öyle ki bir süre sonra ülkemizde de kullanımı en yaygın olan  krem pozisyonuna gelecektir.

Türkiye’ye henüz gelmiş olan Nar Çekirdeği Kremi yurtdışında yıllardır varlığını sürdürmekte, kariyerini oyunculuk olarak belirleyen herkesin yaptığı ilk işse bitkisel kozmetikler ile cildinin bakımını yoğun bir şekilde sağlamak. Bunun içinde en yaygın olarak kullanılan ürün ise Nar Çekirdeği Yağı içeren deri altında kolay emilebilen Nar Çekirdeği Kremleridir.
Faydaları:
Nar Kremi, yaşlanmayı önleyici ve tersine çevirici özelliklerinden dolayı önemli bir doğal krem haline geldi. Kadınlar arasında da popüler olmaya başladı. Kadın-Erkek Orta yaşlar için yaşlanmayı önleyici özelliklere sahip krem, canlı ve parlak bir görünüm veriyor, çizgileri engelliyor.

30 yaşında olan ama hala 20'li yaşların başında gözüken Ebru Şallı'nın güzelliğini nar özlü kremler kullanmaya borçlu olduğunu her fırsatta söylediğini anımsayın!

  • Erkeklerde tıraş sonrası kızarıklık ve yanmalara karşı ferahlatıcı etkisi vardır.
  • Cilt İçin gerekli olan E vitamini içermektedir.
  • Cildi serbest radikallere karşı koruyarak cildin daha parıltılı ve elastik görünmesine yardımcı olur.
  • Cildi toksinlere karşı korur.
  • Cildi tazeler.Anti-Aging etkisi ile yaşlanma karşıtıdır.
  • Sivilce ve aknelerin yok edilmesine yardımcı bir üründür.
  • Kuru ciltler için nemlendirici özelliği vardır
  • İçeriğinin Kantaron Yağı ile desteklenmesi sayesinde çatlaklara ve izlere karşı mücadele etkisi vardır.
  • Kılcal damarları hareketlendirdiği için selülit tedavisinde rahatlıkla kullanılabilir.
  • Aloe Vera sayesinde cildi ölü deriden arındırır.
  • Hodan Yağı sayesinde sigara-alkol ve günlük dış etmenlerin zararlarını en az indirir.
  • Cildin pigment yapısını düzenlemeye yardımcı olur.
  • Kadın-Erkek tüm cilt tipi için kullanımı uygundur.
  • Gözenekleri sıkıştırıcı etkisi vardır.
  • Siyah Noktaları yok eder ve tekrar oluşumunu engeller.


İçeriği:

MUHTEŞEM 5 ETKİ SADECE 1 KREM İÇİNDE

NAR ÇEKİRDEĞİ YAĞI+HODAN YAĞI+ALOE VERA+KANTARON YAĞI+ÜZÜM ÇEKİRDEĞİ YAĞI

Hoş kokusu ile sizi asla rahatsız etmez. Cilt tarafından çabuk emildiği için kalıntı bırakmayan formüle sahiptir.


Kullanımı:

Akşam yatmadan önce temiz ve makyajdan arındırılmış cildinize az bir miktar sürünüz ve tamamen emilene kadar cilde masaj yapınız. Kremi yoğun olarak sürmekten kaçınınız.

Sabah kalktıktan sonra cildinizi tekrar suyla temizleyiniz. Makyaj yapılacaksa 5-10 dk derinin tamamen kremi emmesini bekleyiniz.

Üründen Maksimum etkiyi almak için mutlaka gece kullanımına ara vermeden devam edin. Çünkü biliyoruz ki uyku halindeyken cilt dinlenme evresine geçer ve cilt bakımı ürünlerinin etkisinin maksimuma çıktığı zamandır.

Selülit tedavisinde kullanmak için öncelikle sıcak havlu ile pres yaparak gözeneklerin açılmasını sağlayınız. Kremi dairesel hareketler ile masaj yaparak iyice vücudunuza yediriniz. Hergün akşam ara vermeden kullanınız.

KADIN-ERKEK TÜM CİLT TİPİNE UYGUNDUR.

Hiç yorum yok: