Bu Blogda Ara

5 Şubat 2011 Cumartesi

All in Rice Gıda Takviyesi Tozu

All in Rice Nedir?
All in Rice, Tayland pirinç tarlalarında, özel seçilmiş Kahverengi Pirinç, Yuvarlak Taneli Pirinç, Pirinç Proteini ve Pirinç Kepeğinden üretilmiş %100 doğal, ek beslenme amaçlı gıda takviyesidir.
Alman Lefo Enstitüsü Kalite Kontrolleriyle - Alman Gıda Kanunlarına uygun piyasaya sürülmüştür. Vitamin ve mineraller yönünden oldukça zengindir. İçinde vitamin B3, vitamin B1, vitamin B6, magnezyum, manganez, fosfor, demir ve esansiyel yağ asitleri içerir. Bu maddeler sağlıklı bir yaşam için vücudun sürekli ihtiyaç duyduğu maddelerdir ve hastalıklardan korunmada bağışıklık sisteminin güçlü olmasına yardımcı olur.
Kahverengi pirinç , içeriğinde alpha glukan barındırır. Glukanlar, bağışıklık sistemin güçlendiren en etkin besin tamamlayıcılarıdır ve vücutta hastalıklara karşı bir koruma kalkanı oluştururlar. Bunun yanı sıra hücrelerin kendi kendini tedavi etmesine de büyük katkı sağlarlar.
All in Rice Kimler Kullanabilir:
 "Kronik hastalığı" veya "Diabeti" olanlar
 Yaşlı hastalar,
"Uykusuzluk, Halsizlik, Cinsel İsteksizlik" yaşayanlar
"Bağışıklık Sistemi" bozulmuş kişiler
 Konsantrasyon sorunu yaşayanlar
"Kanser Hastaları", Kemoterapi veya Radyoterapi görmekte olanlar
"Kötü beslenenler"
 Sedef ve Behçet Hastaları
"Yüksek Kalp Hastalığı Riski" taşıyanlar
"Yüksek Tansiyon Riski" olanlar 
"Kolesterol" seviyesi yüksek olanlar
 Yoğun olarak spor yapan "Profesyonel Sporcular"
 Kronik yorgunluktan yakınanlar
 Cildinde yaşlanmadan şikayetçi olanlar
 Depresyon Tedavisi Görenler, Besin Takviyesi Olarak Kullanabilirler


All in Rice Etkisi:
Tamamen doğal içerikler barındıran, hiçbir kimyasal katkının olmadığı ek beslenme amaçlı bir gıda ürünüdür, yani ilaç değildir, içeriğindeki vitamin ve proteinler vücudun eksik vitaminlerini vererek enerji depolanmasına ve bağışıklık sistemi rahatsızlıkları ile savaşmaya yardımcı olur, beslenme eksikliklerinde vitamin takviyesi yaparak protein desteği verir.
Yorgunluğu ve bitkinliği önlemeye, daha güçlü bir bedene kavuşmaya ve hastalıklarla daha kolay mücadele etmeye yardımcıdır. Hücre yenileyici yapısıyla vücudu gençleştirmeye , yaşlanmaya bağlı bağışıklık sistemi sorunlarını çözmeye ve bir anlamda yaşlanmayı geciktirmeye destek oluyor. Ayrıca Kahverengi Princin içindeki maddeler, bir çok hastalığın doğal önleyicisidirler.
DİĞER İLAÇLARIMI KULLANABİLİRMİYİM ?
ALLİN RİCE bir ilaç olmadığından, tedavileriniz devam ederken kullanmanızda bir sakınca yoktur

All in Rice Kullanımı:
%100 doğal, ek beslenme amaçlı gıda takviyesidir.
Günde 3 kez bir ölçek (5 gram) bir bardak su içerisine (ya da meyve suyu) koyup tamamen çözülene kadar karıştırın ve (öğünlerden önce) için.
Belirtilen içme miktarı kesinlikle aşılmamalıdır.
Ürün uyumlu ve çeşit açısından zengin bir gıda yerine geçmez.
All İn RİCE kimyasal katkı içermeyen doğal malzemelerden oluşmaktadır. Alman Lefo Enstitüsü Kalite Kontrolleriyle - Alman Gıda Kanunlarına uygun piyasaya sürülmüştür.
All in Rice Yan Etkisi:
Şimdiye kadar tespit edilmiş bir yan etki ile karşılaşılmamıştır.
%100 doğal bir ek beslenme ürünüdür

 

Hiç yorum yok: