Bu Blogda Ara

5 Şubat 2011 Cumartesi

Leafaction Gümüş İyonlu Cilt Bakım Kremi 50ml



















Leafaction Gümüş İyonlu Cilt Bakım Kremi

Leafaction Gümüş İyonlu Cilt Bakım Kremi, FDA (U.S. Food and Drug Administration) onaylı Yüksek Nano Teknoloji cihazlar kullanılarak elde edilen Kolloidal Gümüş İyonu'nun, kremde kullanılan yağlara yüklenmesi ile elde edilmiştir..

Kozmetik Ürün yönetmeliğine uygun olarak üretilen Leafaction Gümüş İyonlu Cilt Bakım Kremi içerisinde bulunan Kolloidal Gümüş İyonu PPM değerleri Tübitak tarafından tespit edilmiştir.

Leafaction Gümüş İyonlu Cilt Bakım Kremi, tüm ciltte günün herhangi bir saatinde rahatlıkla kullanılabilir.
Leafaction Gümüş İyonlu Cilt Bakım Kremi, özellikle ciltteki kırışık ve çatlakların giderilmesinde etkiye sahiptir.

Bunlarla birlikte, Gümüş İyonlu Cilt Bakım Kremi ile ilgili internet üzerinde biraz araştırma yapıldığında, gümüş iyonunun antibiyotik özelliği sayesinde zararlı virüs ve bakterilerden oluşan cilt rahatsızlıkları üzerinde çok kısa sürede ve kalıcı bir etkiye sahip olduğu ayrıca selülitlerin giderilmesinde, antiaging uygulamalarında ve yaraların kapatılması konusunda da önemli etkilere sahip olduğu bilgisine rastlanabilir.

Leafaction Gümüş iyonlu Cilt Bakım Kremi, Türkiye'de üretilmekte ve tüm dünyada güvenle kullanılmaktadır.
Dünyanın en bilinen Gümüş İyonlu ürün üreticilerinden bile daha fazla müşteri memnuniyeti sağlamaktadır ve bu konuda Türkiye'de bir ilktir.http://www.sosyetesifacisi.com/main/leafaction_gumus_iyonlu_cilt_bakim_kremi_50ml-401-0-245.html

Hiç yorum yok: