Bu Blogda Ara

5 Şubat 2011 Cumartesi

Leafaction Gümüş İyonlu Şampuan 400ml


Leafaction Gümüş İyonlu Şampuan 400ml

Leafaction Gümüş İyonlu Şampuan, Leafaction'ın tüm dünyada kendisini ispatlamış gelişmiş yeni nesil bitkisel formülü ile FDA (U.S. Food and Drug Administration) onaylı Yüksek Nano Teknoloji cihazlar kullanılarak elde edilen Kolloidal Gümüş İyonu'nun, şampuan içerisinde kullanılan suyun tamamına (ki bu miktar çok fazladır) yüklenmesi ile elde edilmiş olağanüstü bir üründür.

Leafaction, şampuan üretimi konusunda, tıpkı diğer tüm ürünlerinde olduğu gibi, tüm dünyada güvenle kullanılan ve kendisini ispatlamış, dünyaca ünlü birçok markayı geride bırakmayı başarmış bir markadır.
Leafaction Gümüş İyonlu Şampuan, içerdiği bitkisel formülü ile saçtaki kepek problemi ve dökülme sorununun giderilmesine de yardımcı olur.
Ayrıca tüm vücutta rahatlıkla kullanılabilir ve içerdiği yüksek miktardaki gümüş iyonu sayesinde cilt üzerinde de olumlu etkilere sahiptir.

Tüm bunlarla birlikte, Gümüş İyonlu Şampuan ile ilgili internet üzerinde biraz araştırma yapıldığında, içerdiği suyun tamamen gümüş iyonu içermesi sayesinde vücuttaki cilt rahatsızlıklarında, saç kökündeki deri sorunlarında faydalı olduğu, iyi bir vücut ve sat friksiyonu sonrasında zararlı bakterilerin ve virüslerin yok edilmesine yardımcı olduğu, vücuda zindelik verdiği ve ciltte canlılık sağladığı gibi bilgilere rastlanabilir.

Leafaction Gümüş İyonlu Şampuan, Türkiye'de üretilmekte ve tüm dünyada güvenle kullanılmaktadır.
Dünyanın en bilinen Gümüş İyonlu ürün üreticilerinden bile daha fazla müşteri memnuniyeti sağlamaktadır ve bu konuda Türkiye'de bir ilktir.http://www.sosyetesifacisi.com/main/leafaction_gumus_iyonlu_sampuan_400ml-402-0-240.html




Hiç yorum yok: