Bu Blogda Ara

5 Şubat 2011 Cumartesi

Leafaction Gümüş İyonlu Cilt Bakım Yağı 50ml




















Leafaction Gümüş İyonlu Cilt Bakım Yağı 50ml

Leafaction Gümüş İyonlu Cilt Bakım Yağı, FDA (U.S. Food and Drug Administration) onaylı Yüksek Nano Teknoloji cihazlar kullanılarak elde edilen Kolloidal Gümüş İyonu'nun, 0.5 asit derecesindeki çok yüksek kalite zeytinyağına yüklenmesi ile elde edilmiştir.

Zeytinyağının bilinen çabuk emilim, cilt nemlendirici, yara kapatıcı, çatlakları önleyici etkilerinin yanısıra, yüklenen gümüş iyonu sayesinde cildin daha geç yaşlanmasını sağladığı, cilde sağlık ve canlılık kazandırdığı ve cildin selülitlenmesini engellediği söylenebilir.

Gümüş İyonlu Cilt Bakım Yağları ile ilgili bir miktar araştırma yapıldığında, ayrıca, açık yaraların kapanmasında etki gösterdiği, zararlı virüs ve bakterileri yokedici özelliği olduğu, yanıkların iyileşme hızını arttırdığı, eklem ağrılarında masaj yaparak kullanıldığında ağrıların giderilmesine yardımcı olduğu, egzama benzeri virütik yaraların giderilmesinde rol oynadığı gibi bilgilere rastlanabilir.

Leafaction Gümüş İyonlu cilt Tazeleyici Yağ'ın içilmesi ve dahili kullanımı önerilmemektedir.

Gece yatmadan kullanılması durumunda, ciltte daha uzun süre kalmasına bağlı olarak etkinliğinin arttığı gözlemlenmektedir.

Son yıllarda dünyada adından oldukça fazla sözettiren doğal antibiyotik gümüş iyonu, ozonlanmış zeytinyağı'nın kullanıldığı her alanda güvenle kullanılabilir. İçerdiği doğal antibiyotik gümüş iyonu ve zeytinyağının doğal ve mucizevi emilimi sayesinde mucizevi bir etkiyte sahiptir.

Gümüş Alerjisi Olanlarda Kullanılmaması Gereklidir.

Kozmetik Ürün yönetmeliğine uygun olarak üretilen Leafaction Gümüş İyonlu cilt Tazeleyici Yağ içerisinde bulunan Kolloidal Gümüş İyonu PPM değerleri Tübitak tarafından tespit edilmiştir.

Leafaction Gümüş İyonlu Cilt Tazeleyici Yağı yıpranmış, kuru ve çatlak ciltlerde, canlılık, parlaklık ve nemlilik sağlanmasına yardımcı olarak kullanabilirsiniz.

Leafaction Gümüş iyonlu yağ, Türkiye'de üretilmekte ve tüm dünyada güvenle kullanılmaktadır.
Dünyanın en bilinen Gümüş İyonlu ürün üreticilerinden bile daha fazla müşteri memnuniyeti sağlamaktadır ve bu konuda Türkiye'de bir ilktir.http://www.sosyetesifacisi.com/main/leafaction_gumus_iyonlu_cilt_bakim_yagi_50ml-400-0-246.html

Hiç yorum yok: