Bu Blogda Ara

22 Şubat 2011 Salı

Yudali Saç Çıkartıcı (3 Adet 3 Aylık Kullanım) Sprey











Yudali Saç Çıkartıcıya Uygun Fiyat ve Orjinallik Farkımıza Birde Kalitemizi Ekliyoruz 1 Günde Kapınıza Kadar Teslim Ediyoruz. Hizmetimizin Sizi Şımartacağından emin olabilirsiniz.
 
Yuda Pilotory
Saç dökülmesi erkek ve bayanlarda görülen olağan bir süreçtir. Hem erkeklerde hem bayanlarda saç dökülmesinin ana nedeni genetik yatkınlıktır. Bununla beraber saç dökülmesine neden olan diğer etkenleride şöyle tanımlayabiliriz: hormonal bozukluklar, bilinçsiz kozmetik kullanımı, yanlış saç bakım yöntemleri, hamilelik, menapoz, stres ve tükenmişlik durumu, ateşli hastalıklar, kansızlık, mevsimsel dökülmeler, beslenme bozuklukları, ağır ve sık tekrarlanan diyet rejimleri, alkol bağımlılığı ve sigara tiryakiliği, saç ve saçlı derideki mantar,  egzama, saçkıran gibi hastalıklar, troid bezi hastalıkları gibi sebeplerden dolayı saç köklerinde meydana gelen tahribatlar, saç tellerinde incelmeye, saçların dökülmesine ve en sonunda da saç köklerini yok ederek kelliğe neden olur.

Saç çıkarmada Uzakdoğu'nun bu onlarca bitkisinin özenle seçilip, üstün teknoloji ile paketlenerek saç çıkarma ürünleri arasında en başarılı ürün niteliğini kazanmış bir üründür.
Yapılan tüm klinik testlerde ve deneylerde bu ürünün 3 ay içerisinde etkin bir saç çıkarma işlevini yaptığı kanıtlanmıştır. Yudali Rakiplerine oranla daha başarılı ve daha ucuz bir ürün olması onun diğer ürünlerden ayırt edilmesinde büyük rol oynamıştır
Yuda Pilatory bu konuda kendini kanıtlayarak çok sayıda kullanıcısının yüzünü güldürmüş ve etkisini defalarca kanıtlamıştır.
Neden daha pahalı ürünleri alıp başarısızlıktan sonra moralinizi bozuyorsunuz ki !
Artık kelin dermanı var Yuda Pilatory !
Onlarca çeşit geleneksel Çin bitkisinden yüksek biyomühendislik teknolojisi kullanılarak yapılan bu tüy çıkarıcı bitkilerin bioaktivitelerini muhafaza eder, erkeklerde trichomadesis ve saç dökülmesi için kullanılmaktadır.
Yuda Pilatory toksik madde içermez ve deri tahrişine neden olmaz.
Yudali Saç çıkarmakla beraber bu ürünün diğer etkilerini anlatacak olursak eğer,
  • Anti-trikomadesis,yeni saç çıkarır(patentli ürün)
  • İnce telli saçları kalınlaştırır;
  • Aktif maddeler ile saçın dökülmesini durdurur;
  • Saç kaybını önler;
  • Saç kökünü kuvvetlendirir, saça hacim ve direnç kazandırır;
  • Kan dolaşımını hızlandırır; Saçı yeniler ve kalınlaştırır;
  • Saçtaki renk kaybını önler;
  • Kepek oluşumunu giderir.
Bu ürünü kullandıktan sonra elde edeceğiniz sonuçlar sizi çok şaşırtacak.
3 Haftalık kullanım sonrası saç kaybını önler ve kepek oluşumu normal değerlere çekilir. Sonraki haftalarda saçta gözle görülür bir oranda artış olur.
Saç kökleri güçlenir, saçlarınız daha dolgun ve daha sağlıklı bir görünüm kazanır.
Bu başarıyı görecek olmanız sizi şimdiden heyecanlandırdığını duyar gibiyiz. Bu konuda haklısınız insanların bakışlarından daha çok saç sorunu psikolojik olarak sizi etkilediğini çok iyi biliyoruz. Yuda Pilatory sizin bu derdinize derman olmak için araştırıldı ve üretildi. Uzakdoğu'dan gelen bu ürünü lütfen diğer ürünlerle kıyaslamadan ve çekinmeden kullanın.  
Başarısını bize gönderdiğinizde sizi de binlerce saç sorunundan kurtulmuş insanlar arasında gördüğümüzden dolayı çok mutlu olacağımızı bilmelisiniz.
Yuda Pilatory kutusunun içerisinde 3 adet sprey bulunmaktadır. İçeriği %100 doğal ürünlerden oluşmaktadır. Doğadan gelen bu ürünlerin herhangi bir yan etkisi bulunmamaktadır.
Kullanımın koşullarına lütfen dikkat ediniz ve asla ama asla kürü yarıda kesmeyiniz.


Yudali Pilatory Kullanımı: Spreyi günde iki kere (sabah-akşam), her seferinde 1ml (5-6 kere) sıkın kullanılacak bölgenin yoğunluğuna göre bu miktar değişebilir buna siz karar verebilirsiniz.
Kullanmadan önce dikkat etmeniz gerekenler: 
Yudali Spreyi temiz saça ve saç derisine uygulayın. Mutlaka kuru saçalarda kullanın. Kesinlikle ıslak yada nemli bölgelerde uygulamayın Tekrar hatırlatıyoruz düzenli kullanınız. Kullanıma kesinlikle ara vermeyin.
Kullanım ile ilgili uyarılarımız:
Sadece saçsız (saç çıkmasını istediğiniz) bölgeye uygulayın. Serin, güneş almayan yerde saklayın
Kullanım Süresi: Kürümüzün süresi 3 aydır , kür bittikden 15 gün sonra tekrar kullanabilirsiniz..

Hiç yorum yok: