Bu Blogda Ara

5 Şubat 2011 Cumartesi

Saffron Gold Jel (İnceltici & Sıkılaştırıcı) 250ml


 
Gold Jel, ilk kullanımda kalıcı etki ile 10 cm e kadar incelmenizi sağlar. Gold Jel ile incelirken sıkılaşma, toparlanma ve yağ yakma etkisinin de farkına varacaksınız. Bölgesel incelmenin yanında, selülite bağlı portakal kabuğu görünümünün azalmasına yardımcı olduğunu da göreceksiniz. Yaklaşık 4 haftalık bir süreç sonrasında istediğiniz bedene ulaşma şansını yakalayabilirsiniz. Üstelik Gold Jel'in, %100 natürel olmasından dolayı hiçbir yan etkisi bulunmamaktadır. Dermatolojik testleri yapılmış olan Gold Jel, size hızlı bir şekilde ve zahmetsizce bölgesel zayıflamayı altın bir tepside sunmaktadır. Tek yapmanız gereken Gold Jel'i bir kez kullanmanız. Etkisini fark edince bir daha asla bırakamayacaksınız.
 
Gold Jel sadece kadınlara yönelik bir ürün değildir. Erkekler de göbek bölgelerindeki yağları eritmek ve bölgeyi sıkılaştırmak amacıyla Gold Jel'i kullandıklarında, kalıcı ve etkili bir sonuç aldıklarını göreceklerdir.
 
Amaç
 
Bölgesel olarak oluşmuş yağlanma ve buna bağlı olarak, cilt altında toplanmış yağ tabakalarının oluşturduğu, portakal kabuğu görünümünü günde sadece bir kez altın bir dokunuşla azaltıp bölgesel incelme sağlamak.
 
Etkisi
 
Ülkemizde yetişen SAFRAN çiçeği ve CAYENNE tipi acı biberden özel olarak elde edilmiş ekstreler, aromatik organik uçucu yağlar ve soğuk pres baz yağlar kullanılarak hazırlanan karışım ile üretilmiş % 100 doğal cilt bakım ve uygulama ürünüdür. Formülasyonda tamamen bitkisel soğuk pres baz yağlar ve organik aromatik uçucu yağlarlar kullanıldığından dolayı hiçbir yan etkisi yoktur. Herhangi bir kimyasal madde ve östrojen hormonu içermediği için, kilo alınması veya tüylenme problemine de neden olmaz. Uygulandığı bölgede yağ yakışını hızlandırarak bölgesel olarak incelme, cilt yüzeyinde sıkılaşma ve zayıflatma etkisi yapar. Düzenli kullanımda uygulanan bölgenin incelmesine, sıkılaşmasına, pürüzsüz ve canlı görünmesine yardımcı olur.Safran yağı sinir uçlarını uyararak, bölgedeki kan dolaşımını hızlandırırken, Acı biber ekstresi de bölgeyi ısıtıp yağların parçalanarak vücuttan atılımını sağlar. Aynı zamanda formülasyonda bulunan jojoba ve Hindistan cevizi yağı ile de, incelme sırasında açığa çıkabilecek cilt deformasyonu ve kırışıklıkları en aza indirir.
 
Düzenli kullanım sonucunda uygulanan bölgenin incelmesine, sıkılaşmasına, pürüzsüz ve canlı görünmesine yardımcı olur.
 
Gold Jel %100 doğal bir ürün olup hiç bir kimyasal madde içermemektedir. Dermotolojik tüm testlerden geçirilmiş olup hiç bir yan etkisi bulunmamaktadır.
 
İçindekiler
 
Safran Çiçeği Yağı (Crocus sativus)
Acı biber yağı (Capsicum frutescens)
Servi Yağı (Cupressus semperviens)
Hint Limon Otu (Cymbopogon flexuosus)
Biberiye Yağı (Rosmarinus officinalis)
Havai cevizi Yağı (Macadamia integrifolia)
Jojoba Yağı (Simmondsia californica)
Ardıç Yağı (Juniperus communis)
İngiliz Kıvırcık Nane Yağı (Mentha piperita)
Balmumu (Beeswax).
 
Kullanım Şekli
 
Gold Jel %100 doğal bir üründür. Günde sadece 1 kez kullanmanız yeterlidir.Akşamları uygulanacak bölgeye sıcak bir havlu ile 5 dakika kompres yapılır. Daha sonrasında dairesel hareketlerle, fazla bastırmadan yapılan 10-15 dakikalık masajla yayılması sağlanır. Uygulama sonrası streç film yardımıyla bölge sarılıp 1 saat kadar beklenilir veya 20 dk. fiziksel aktivitelerde bulunulur. Bu işlem Gold Jel'in etkisini artırmaktadır.
 
Dilerseniz Gold Jel'i güzellik salonları, enstitüler veya merkezlerde profesyonel uygulayıcılara da, yüksek frekans cihazıyla uygulatabilirsiniz. Uygulama sırasında sıvı tüketilmesi yağ yakışını hızlandırıcı etkiye sahiptir. Gold Jel 5 gün kullanıldıktan sonra vücudun direnç kazanması için, 1 gün ara verilmesi gerekir. İstenilen ölçüye geldikten sonra, yılda bir kez Gold Jel kullanılarak, zamanın etkisiyle oluşabilecek deformasyonlar azaltılabilir.
 
Gold Jel'i serin bir ortamda muhafaza etmeniz uygun olacaktır.
 
Ürünün hamilelik sürecinde kullanılması tavsiye edilmez.
 
Kullanım Süresi
 
Gold Jel'in istenilen ölçüye gelene kadar günde 1 kez kullanılması tavsiye edilir. Daha sonraki süreçte ise yılda 1 kez kullanılması yeterlidir.

Hiç yorum yok: