Bu Blogda Ara

6 Ocak 2011 Perşembe

Force Nutrition Saw Palmetto 540mg*120tab.

Force Nutrition Saw Palmetto 540mg*120tab.

FORCE NUTRITION SAW PALMETTO (Cüce palmiye extresi) 540MG 120 TABLET

Prostatın şişmesini engeller.
İdrar yolları sağlığı için kullanılır.
Üreme sağlığının korunmasına yardım eder.
Erkek cinsellik sistemini güçlendirir.
İhtiyaç halinde erkeklik hormonunu arttırır.
Günümüzde yapılan bir çok çalışma Saw palmetto nun orta yaş erkeklerin bir çoğunda görülen prostat sorunlarını giderdiğini kanıtlanmıştır.Prostat şişmesi,idrar yolları sorunları ve erkeklik hormonu ile ilgi sorunlarda rahatlıkla kullanılabileceği söylenmektedir.Büyüyen prostadı küçültmekte şişen idrar torbasını ise idrar akışını güçlendirerek boşalmasına yardım eder.Ayrıca bu tür palmiyelerin kadın ve erkek deki cinsel gücü arttırdığı,erkek üreme organları üzerinde de olumlu etkileri saptanmıştır.Ayrıca bu bitkinin idrar arttırıcı özelliği de bulunmaktadır.İdrar yapma zorluğu çekenler de yapılan kullanımlarda başarılı sonuçlar elde edilmiştir.
Kullanım:
Günde 1 Tablet Yemeklerden sonra alınması önerilir. 
Tarım ve Köyİşleri Bakanlığı Tarafından Onaylıdır. İlaç Değildir. Gıda Takviyesidir.http://www.sosyetesifacisi.com/main/force_nutrition_saw_palmetto_540mg120tab-263-0-236.html

Ponroy Retibiol Göz Sağlığı Kapsülü

Ponroy Retibiol Göz Sağlığı Kapsülü

Sağlıklı ve İyi Görüş Ne İster?
Retibiol Retinofosfolipid® adlı patentli içeriğiyle TÜRKİYEDE İLK ve TEK.
Retibiol, gece veya gündüz görüş kalitesini artırmak için ve yaşlanmaya bağlı göz yorgunluğuna karşı kullanılır. Gözlerin ihtiyaç duyduğu tüm maddelerin doğalını içeren, zengin ve mükemmel bir kombinasyondur.
  • Çok fazla kitap okuyan ve televizyon seyreden,
  • Bilgisayar başında fazla çalışan,
  • Gece sürüşü yapan ve araç kullanan,
  • Gün ışığına hassas gözler için kullanılır.
Retibiol İçeriğinde Neler Bulunur?
  • Retinofosfolipidler® (59 mg)
  • Lutein (10 mg)
  • Zeaxanthin (520 µg),
  • Cryptoxanthin (50 µg)
  • DHA (27 mg)
  • EPA (41 mg)
  • C vitamini (20 mg)
  • E vitamini (10 mg)
  • Çinko (15 mg)
  • Krom (25 µg)
Günde 1 kapsül RETIBIOL
  • Yaşa bağlı makula dejeneresansının gelişimini yavaşlatır ve durdurur.
  • Gün ışığına olan hassasiyeti dengeler.
  • Gece görüşünü arttırır, gece araç kullanmayı kolaylaştırır.
  • Tüm gözlük kullananların kullanması gereken bir üründür.
  • Sağlıklı göze sahip bireylerin göz sağlığını sürdürmesine yardımcı olur.
Retibiol farklı kapsül içinde yer alır.
Doğal ürün sektörünün lideri Yves Ponroy, verdiği söze sadık kalarak sadece ürünlerinin içeriğini değil kapsüllerini de doğadan elde eder. RETIBIOL kapsülleri, içeriğindeki tüm maddeler ve Retinofosfolipidler® ile uyumlu balık proteininden imal edilmiştir.
Retibiol nasıl kullanılır?Günde 1 kapsül

5 Ocak 2011 Çarşamba

ShiffaHome MGR Kapsül-Migren Kapsülü

ShiffaHome MGR Kapsül-Migren Kapsülü

Shiffa Home MGR  ( Melisa+Ginkgo Biloba+Rezeneli Bitkisel Karışım)
 Migren rahatsızlığı-baş ağrısı ve sinüzit gibi rahatsızlıklarda etkisini gösteren bu kapsül ile karanlığa gömülmeye son vereceksiniz.
İçeriği: Melisa, Ginkgo biloba, Rezene, Kediotu, Feverfew esktrakt, Söğüt kabuğu ekstraktı, Şerbetçiotu, Sarı kantaron, Mayıs papatyası, Ihlamur çiçeği, Lavanta

           Melisa, Ballıbabagiller familyasındandır. Akdeniz havzasının bitkisi olup Güney Avrupada yaygın biçimde tarımı yapılmaktadır. Ülkemizde de Marmara, Ege ve Akdeniz bölgelerinde yetişir. 100 cm. kadar boylanabilen, dayanıklı çok yıllık otsu bitkidir. Oğulotu sitral, stranellal, linalol ve pinemi içeren uçucu yağlar ile flavon ve reçine içerir.
Ginkgo biloba, günümüzde varlığını sürdüren hiçbir yakın türü veya benzeri bulunmayan, tamamıyla kendine özgü bir ağaçtır. Bilinen yaşayan fosil türlerinin en iyi örneklerinden biridir. Ginkgo biloba içeriğinden 40 a yakın aktif madde izole edilmiştir. Bunlardan en önemlileri flavonoidler ve terpenoidlerdir. Flavonoidler, antioksidan etki göstermektedir.
Rezene, Maydanozgiller familyasındandır. Anayurdu Güney Avrupa olan, 2 m. kadar boy atabilen, dayanıklı çok yıllık otsu bitkidir. Ülkemizde fakir topraklarda doğal olarak yetiştiği gibi, Ege ve Akdeniz bölgelerinin ılıman yerlerinde bahçelerde kültürü de yapılmaktadır. Hoş kokulu, gri-açık yeşil renkte, ince uzun ipliksi görünüşlü yaprakları sonbaharda bronz renge döner. Bitkinin tohumları yapışkan bitki sıvısı, şeker, nişasta, tanen, sabit ve uçucu yağlar içerir. Uçucu yağları tohuma anason kokusu verir ve bazı ülkelerde tohumu, anason yerine salata ve yemeklere çeşni katmak üzere az miktarda kullanılır.
Eski Mısırlılarda mutluluğun, eski Yunanlılarda bereketin simgesi olan Söğüt kabuğu (aksöğüt) bir glikozit olan salisin açısından zengindir. Salisin türevi olan salisilik asit ağrı kesici olarak kullanılır.
Feverfew’in (gümüşdüğme), Eski Yunanlılardan, günümüze kadar kullanılmaya devam edilmekte olan, çok yıllık bir bitkidir.

Ambalaj: 670 mg X 60 kapsül
 Kullanımı: Yetişkinler için 1 kapsül kullanılması tavsiye edilir.


Ürünle İlgili Ek Bilgiler: Ürünümüz hiç bir katkı maddesi içermemektedir.  Doğadan alınan renk ve kokusunu korumaktadır. Renk ve koku çeşitli fiziksel etkenlere göre değişmektedir. Bitkinin yetiştiği toprağın özellikleri, yetiştiği ortamın iklim şartları, bitkinin toplama zamanı, kurutulma şartları ürünün renk, tat ve kokusunu etkilemektedir.  Ürünlerimizde yapay koku, tat ve renklendirici maddeler kullanmamaktayız. Bu sebeple ürünlerimizde standart bir koku, tat ve renk gözlenmeyebilir, her seri birbirinden farklı olabilir. Ürünlerimizin saflığı ve doğallığı firmamız güvencesindedir. Kapsüllerimiz tamamen bitkisel orjinlidir.  Hayvansal hiç bir bileşik içermez. Midede 8-10 dakika içerisinde çözünmektedir. Ambalaj olarak, ürünü ışıktan korunma amacıyla amber renkli,  sağlığın ve doğallığın temsilcisi olan cam kullanılmaktadır. Ekstrakt, ürünün içerisindeki aktif maddenin modern ekstraksiyon işlemleri ile oluşturulan, bitkinin kendisine ait bileşenlerdir.http://www.sosyetesifacisi.com/main/shiffahome_mgr_kapsulmigren_kapsulu-302-0-257.html

Balen ST.John S Wort Ekstratı

Balen ST.John S Wort Ekstratı


Bu etkinliginin içeriginde bulunan Hiperisin (Hypericin) maddesinden kaynaklandigi tespit edilmistir. Hiperisinin; Mono Amin Oksidaz ( MAO) enzimini inhibe edip ve salgilanan Seratonin (Mutluluk Hormonu) geri alimini engelleyip, vücutta serbestçe dolasmasini saglayarak bahsedilen sonuçlari olusturdugu tespit edilmistir. St. John’s Wort (Sari Kantaron) Ekstraktinin bu etkinliklerinin yani sira ,Menopoz dönemindeki psikolojik belirtilerin azaltilmasinda,Antispazmotik etkisinden dolayi; Adet dönemin (Menstrual Dönem)’de yasanilan agrilarin hafifletilmesinde, yardimci olarak kullanilabilecegi gibi antiviral, antibakteriyel etkinligi oldugu da kabul edilmistir.

Ultimate Nutrition Bulgarian Tribulus (90 Kapsül)

Ultimate Nutrition Bulgarian Tribulus (90 Kapsül)


Tribulus Terrestris, DHEA ve Androstenedione gibi bir testesteron arttırıcı olarak bilinmektedir, fakat aynı şey değildir. DHEA ve Androstenedione testesteron üretimi için ham madde sağlarken, Tribulus Terrestris (LH) hormonu seviyesini yükseltmek yoluyla testesteron düzeyini artırmaktadır.

Gönüllü denekler üzeninde yapılan bir araştırmada, iktidarsızlık sorunu olan (bu sorun çoğunlukla düşük testesteron seviyesine bağlı olarak gerçekleşir) 200 erkeğe Tribulus Terrestris verilmiştir. Deney sonucunda iktidarsızlık sorunu olan hastaların büyük bir oranında LH ve testesteron seviyelerinin yükseldiği ve sperm üretimi ve hareketliliğinin arttığı görülmüştür. Demir perde ülkelerinde yıllarca doğal steroid olarak kullanılmıştır.

Steroid kullanan bir çok vücut geliştiricinin doğal LH ve testesteron üretimleri bozulmaktadır. Tribulus Terrestris, steroid kullanarak vücut dengesini bozmuş olan bu sporcuların doğal dengelerini yeniden kazanmalarına yardımcı olabilir.

Tribulus Terrestris'in testesteron seviyesini yükseltme ile birlikte yapılan spora göre, kas fonksiyonlarının arttığı, güç, dayanıklılık, kuvvet ve kütle artışına yol açtığı gözlemlenmiştir.

Güvenli midir? 

Araştırmalarda herhangi bir yan etkisi görülmemiştir. Yalnız hamilelerde, prostat rahatsızlığı olanlarda ve başka rahatsızlığı olan hastalarda kullanılması tavsiye edilmemektedir. 6 haftalık kullanımdan sonra 6 haftalık bir ara verilmesi ve kullanımın bu şekilde devam ettirilmesi tavsiye edilmektedir.
Tribulus Terrestris'in kullanımı
Günde 1 veya 2 kapsül alınız.

90 kapsül'lük ambalajlardahttp://www.sosyetesifacisi.com/main/ultimate_nutrition_bulgarian_tribulus_90_kapsul-265-0-237.html

Balen Ginkgo Biloba Tablet

Balen Ginkgo Biloba Tablet

 
Ginkgo Biloba’ nın güçlü bir antioksidan olduğu bilinmektedir. Bu antioksidan etkinin, Ginkgo’ nun yapısında bulunan flavon glikozitleri’ nden, bellek üzerindeki olumlu etkilerinin ise terpen laktonları’ ndan kaynaklandığı düşünülmektedir.

Ginkgo Biloba, özellikle yaşlılık ile ortaya çıkan hafıza problemlerinde, dikkat dağınıklığı ve konsantrasyon sorunlarında, dolaşım bozukluğundan kaynaklanan kardiyovasküler rahatsızlıkların ortaya çıkma sürecinin geciktirilmesinde destekleyici olarak kullanılabilir.
 
KULLANIM ŞEKLİ
 Yetişkinler için günde 2 kere 1’ er tablet alınması tavsiye edilir.

Magna Rx FDA Onaylı Penis Büyütücü Kapsül

Magna Rx FDA Onaylı Penis Büyütücü Kapsül

3 Ay Kullanım Sonucunda 7 Cm'ye Kadar Büyüme!
Magna Rx %100 Bitkisel bir hap olup, hiç bir yan etkisi yoktur. Magna Rx Amerikan Sağlık Örgütü FDA Onaylıbir ürün olup, Türkiye'de Tarım ve Köyişleri Bakanlığı OnaylıdırMagna Rx 3 Kutu (3 Ay) kullanım sonucunda 2-7 Cm arasında uzamayı, 1,5 cm ye kadar kalınlaşmayı garanti eder.
Amerika ve Avrupa'dan sonra Türkiye'de!
Amerika ve Avrupa'da yüzbinlerce erkeğin kullandığı Magna Rx Global Grup güvencesi ile artık Türkiye'de.Magna Rx, bilimsel çalışmaları tüm dünyada kabul görmüş ürolog Doktor George Aguilar tarafından formülize edilmiş ve üretilmiştir. Magna Rx ayrıca Dünya Üroloji Profesörleri Derneği Üyesi Olan 46 Üroloji Profesörü tarafından kendi alanında onay alan tek üründür.
Magna Rx'in Faydaları:
  • Yoğun Olarak Yaşanan Gençlik ve Güçlülük Hissi
  • 3 Ay Kullanım Sonucunda 2-7 Cm Arası Uzama, 1,5 Cm'ye Kadar Kalınlaşmaya Yardımcı Olur,
  • Cinsel Organdaki Kan Dolaşımı Arttırarak Daha Güçlü ve Sert Ereksiyonlar Yaşamanızı Sağlar,
  • Cinsel Hormonların Üretimini Destekler,
  • Erken Boşalma ve Ereksiyon Sorunlarına Çözüm Sağlar.
Yeni Bir Ergenliğe Hazır Olun!!!
Magna Rx özel muhtevası sayesinde Ergenlik döneminde harekete geçen testesteron haznelerini tekrar harekete geçirerek size yeni bir ergenlik dönemi yaşatır. Ergenlik döneminde ki gibi doğal ve kalıcı bir büyüme sağlamanın yanı sıra, cinsel arzularını ve performansınızı yeniden arttırmakla birlikte ereksiyon gücünüzü de arttırmanıza yardımcı olur. Ayrıca Erken boşalma sorunu içinde kesin çözüm sağlar.
%100'e Yakın Başarı Oranı!
Magna Rx %100'e yakın başarı oranı ile erkeklere çözüm olmaktadır.
Magna Rx ergenlik döneminde harekete geçen testesteron haznelerini tekrar harekete geçirerek, Ergenlik döneminde sağlıklı şekilde tamamlanamayan penis gelişiminin tamamlanmasını sağlar.
Ülkemizde ki Sağlıklı Beslenme ve Sağlıklı Yaşama şartları ve oranları göz önünde bulundurulduğun da, ülkemizde ki erkek nüfusunun neredeyse tamamının bu dönemde penis gelişimini sağlıklı şekilde tamamlayamadığını göstermektedir. Ülkemize göre daha sağlıklı bir yaşam ve beslenme şekli olan Amerika ve Avrupa insanın ortalama penis boyunun Türkiye erkeklerinden daha büyük olması Türk erkeklerinin ergenlik döneminde sağlıklı bir gelişim gösteremediğini de desteklemektedir.
Bu noktada Magna Rx %100'e Yakın Başarı Sağlamakta ergenlik döneminde penis gelişimini tamamlayamayan erkeklerde 3 ay kullanım sonucunda 2 ila 7 cm arası gelişim sağlamaktadır.
Magna Rx'in İçeriği:
  • Pygeum (bark): 582 Mg
  • Maca (root): 291 Mg
  • Horny Goat Weed (Barrenwort) (aerials): 232 Mg
  • Oat Straw (grassy stalk): 231 Mg
  • Oyster Meat: 226 Mg
  • Catuaba (bark): 118 Mg
  • Asian Ginseng (root): 118 Mg
  • L-Arginine HCI: 118 Mg
  • Stinging Nettle (leaf): 88 Mg
  • Muira Puama (bark): 58 Mg
  • Orchic Substance: 58 Mg
  • Cayenne (40,000 HU): (fruit): 58 Mg
  • Sarsaparilla (Smilax Medica) (root): 29 Mg
  • Astragalus (root): 23 Mg
  • Pumpkin (seed): 23 Mg
  • Licorice (root): 23 Mg
Magna Rx'in Kullanım Şekli ve Dozu
  • Ürünümüzün içerisinde (1 kutusunda) 60 adet hap bulunup ,3 Ay Süre ile ara vermeden düzenli bir şekilde sabah akşam olarak günde 2 kere kullanıyorsunuz.
  • Sabahları tok karnına , akşamları tok karnına kullanmanız Doktorlar tarafından önerilir.
  • Lütfen kullanım koşulları dışına çıkmayınız.
  • Sabırlı olun Penisinizde böylesi radikal bir değişiklik yapmak kolay değildir.

TARIM VE KÖYİŞLERİ BAKANLIĞI İZİN TARİHİ VE NO: 21/08/2010 - 0834007614

BU ÜRÜN GİZLİ PAKETTE SADECE SİZE TESLİM EDİLİR.

Cosmodisk Bel ve Omuga Masörü

Cosmodisk Bel ve Omuga Masörü

COSMODISC Classic Omurga Masörü Set

Cosmodisk Nedir?


COSMODISC CLASSIC SET, kan dolaşımını kolaylaştırarak yorgun kasların ısınmasına, yumuşamasına ve rahatlamasına dolayısıyla ağrıların azalmasına yardımcı olur.
* klinik olarak test edilmiştir,
* sırt ağrılarında yüksek oranda düzelme sağlar,
* özgün sistemi sayesinde her vücuda kolayca ayarlanabilir,
* kıyafetle beraber giyime elverişlidir,
* kan dolaşımını kolaylaştırarak yorgun kasların ısınmasına, yumuşamasına ve rahatlamasına dolayısıyla ağrıların azalmasına yardımcı olur.
COSMODISC CLASSIC SET, sırt için olan uzun kısım ve bel için yapılmış olan etkin ve kullanıcı dostu bir settir.
COSMODISC CLASSIC SET, uzmanlar tarafından omurga ve sırt bölgesindeki ağrıların azalmasına yardımcı olmak amacıyla, klinik olarak test edilmiş, ödüllü bir üründür

Cosmodisk Kullanımı

1. Cosmodisk, tüm aile için idealdir. Kosmodisk sadece, 12 yaş altındaki çocuklar için uygun değildir.
2. Cosmodisk, diğer geleneksel ve alternatif tedavi yöntemleriyle birlikte de başarıyla kullanılabilir. Yan etkisi yoktur.
3. Benzersiz tasarımı sayesinde etkin çalışır; mıknatıs veya pil gibi başka enerji kaynaklarına ihtiyaç duymaz.
4. Cosmodisk, ağrının başladığı anda kullanılmalıdır. Kosmodisk’i 20 gün boyunca, günde en az 3 saat süreyle kullanmanız önerilir. Ağrı azaldığında veya dindiğinde Kosmodisk’i kullanmayı bırakabilirsiniz.
5. Cosmodisk’i giysinizin altından veya hafif bir giysi üstünden takabilirsiniz.
6. Formu bozulmadıkça, Kosmodisk’in etkisi devam eder. Yanınızda taşıyabilir, seyahat ederken, alışverişe giderken veya çalışırken kullanabilirsiniz.,
Bu program, özellikle Kosmodisk kullanıcıları için, sırt ağrılarını dindirmek ve önlemek amacıyla ve Kosmodisk ile birlikte uygulanmak üzere geliştirilmiştir.
Egzersiz, tedavinin ve sırt ağrılarını önlemenin çok önemli bir parçasıdır ve hem fiziksel hem de ruhsal olarak genel sağlık durumunuzu iyileştirmek için gereklidir.
COSMODISK BASİT SIRT EGZERSİZLERİ PROGRAMIEvde veya işte, istediğiniz her yerde 15 dakika içindeki yapabileceğiniz genel bir egzersiz programıdır., her gün, Cosmodisk’iniz takılıyken yapmanızı öneririz. Hareketleri verilen sırayla, sessiz ve sakin bir ortamda yapın. Nefeslerinize dikkat etmeniz de çok önemlidir: başlangıç pozisyonundan bitiş pozisyonuna geçerken yavaşça nefes alın, nefesinizi 15 saniye tutun ve yeniden başlangıç pozisyonuna dönerken nefesinizi verin

Ürün İçeriği ve Kimler Kullanabilir?

COSMODISC CLASSIC SET, uzmanlar tarafından omurga ve sırt bölgesindeki ağrıların azalmasına yardımcı olmak amacıyla, klinik olarak test edilmiş, ödüllü bir üründür.
Ard arda yapılan test sonuçlarına göre, sırt ağrılarında hissedilir oranlarda düzelme kaydedilmiştir.COSMODISC CLASSIC SET, tam ağrı noktası üzerinde etki ederek, günlük hayat içinde çalışırken, dinlenirken, uyurken ve hatta egzersiz yaparken rahatlamanıza yardımcı olur.
Omurga için olan uzun kısım ve bel için olan kısa kısım olarak 2 parçadan oluşur. Geliştirilmiş elastik bağlantı sistemi, kolay kullanım ve konfor sunar. Cosmodisc hipoalerjenik malzemeden yapılmıştır. Omurga nodülleri, omurganızı doğal bir biçimde sarar. Her bir nodül, omurganızın bir boğumuna denk gelecek şekilde gün içi aktivitelerinizde sırtınızı destekler ve akupunktur tekniğine benzer akupresür ( accupressure ) tekniğiyle sıkışan kasları rahatlatır.
Giyime elverişli ve pratik özgün sistemi sayesinde her vücuda kolayca ayarlanabilir. Kendi kendine çalışacak şekilde tasarlanan Cosmodisc mıknatıs ya da batarya gibi ilave bir enerji kaynağı gerektirmez. Kendine özgü şekli bozulmadan tutulduğu sürece Cosmodisc’iniz çalışacaktır.
Omurganızı doğru pozisyonda tutmanız için , bir osteopratisyen ya da fizyoterapistin parmakları gibi ince bir dokunuş ve nazik bir baskıyla, omurganız boyunca bir destek ve masaj etkisi sağlar. Cosmodisc masajının etkisi ile omurga ve çevresindeki kaslar ve kan dolaşımı harekete geçer. Geleneksel ve alternatif iyileştirme yöntemleriyle de birlikte ve başarıyla kullanılabilir.
Cosmodisc CLASSIC SET aşağıdaki parçalardan oluşmaktadır:
* Sırtınızın orta bölümüne, boylu boyunca oturan, sırt bölgesi için uzun kısım,
* Beliniz için yapılmış olan kısa kısım,
AVRUPA’DA Cosmodisc Rusya, Slovenya, Ukrayna, Macaristan, Polonya, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Sırbistan, Estonya, Letonya, Litvanya, Israil, Arnavutluk, Makedonya, Çek Cumhuriyeti.
Cosmodisc CLASSIC Seti, hamileler, profesyonel sürücüler, hareketsiz çalışanlar, işçiler gibi sırt ağrılarına ve incinmelerine maruz kalma riski yüksek olan kişilere özellikle tavsiye ediyoruz.
Klinik olarak test edilmiştir,
Sırt ağrılarında yüksek oranda düzelme sağlar,
Özgün sistemi sayesinde her vücuda kolayca ayarlanabilir,
Kıyafetle beraber giyime elverişlidir,
Kan dolaşımını kolaylaştırarak yorgun kasların ısınmasına, yumuşamasına ve rahatlamasına dolayısıyla ağrıların azalmasına yardımcı olur
 

Ponroy Hepabiol Karaciger Sağlığı Kapsülü

Ponroy Hepabiol Karaciger Sağlığı Kapsülü

KARACİĞER SAĞLIĞIHepabiol; Karaciğer ve vücut için detoks amaçlı kullanılan Epabiol sentetik madde içermeyip tamamen doğal bir üründür.
Hep Temizlik Tam Temizlik
  • Karaciğeri yağlardan arınmasına
  • Karaciğerin çalışmasını kolaylaştırmaya
  • Karaciğerin yağ parçalayıcı ve vücudu temizleyici etkinliğini arttırmaya
  • Safra kesesinin çalışmasını kolaylaştırmaya
  • Öd kesesinde toplanan zehirli atıkların vücuttan atılmasını kolaylaştırmaya
  • Beslenme sonucu vücuda giren toksik maddeleri inaktive etmeye
  • Sigara ve alkol’ün zararlarını en aza indirmeye
  • Vücutta biriken sigara, alkol ve diğer zararlı madde kalıntılarını uzaklaştırmaya
yardımcı olur.
Hepabiol; vücut ve karaciğer temizleyici diğer ürünlerden çok farklıdır.
Yves Ponroy Laboratuarının patentli ürünü Detoxeine®’in yanı sıra, vücudun doğal temizlikçileri Lesitin, Fosfatidil-Kolin ve Glutatyon ile beraber iki güçlü antioksidanı içeriğinde barındıran farklı ve güçlü bir formülasyona sahiptir.
Hepabiol İçeriğinde Neler Bulunur?
  • Detoxeine® 200 mg
  • 60 mg Fosfatidil-kolin içeren Lesitin ekstresi
  • C vitamini 30 mg
  • Glutatyon 1 mg
Epabiol’ün içeriği, kanıtlanmış etkinliğe sahiptir. Epabiol içeriğinde bulunan tüm maddelerin karaciğer ve vücut temizleme özellikleri ve antioksidan etkileri pek çok bilimsel çalışmalarla ve klinik deneylerle kanıtlanmıştır.
  • Tamamen doğaldır.
  • Vücudun kendi ürettiği doğal temizleyicileri içerir.
  • Vücudun temizlenmesi için ihtiyaç duyulan tüm maddeleri doğal yoldan içerir.
  • Yan etkisi yoktur.
  • Tuz, şeker ve gluten içermez.
Hepabiol Farklı Kapsül İçinde Yer Alır.Doğal ürün sektörünün lideri Yves Ponroy, verdiği söze sadık kalarak sadece ürünlerinin içeriğini değil kapsüllerini de doğadan elde eder. Epabiol kapsülleri, içeriğindeki maddeler ile uyumlu balık proteininden imal edilmiştir.
Hepabiol Kimler İçindir?Daha sağlıklı bir yaşam için; vücuda giren, sigara, alkol, ilaç ve gıda artıkları ve zararları maddelerin, vücuttan atılmasını sağlamak, vücut ve karaciğerini temizleme (detoks) kürü uygulamak isteyen, kan-kolesterol seviyesini düşürmek isteyen ve ayrıca aşırı beslenen herkes içindir.
Hepabiol Nasıl Kullanılır?Sabahları 2 kapsül, sürekli olarak güvenle kullanılabilir.
Ambalaj Şekli: 60 Kapsül

Secret Garden İnceltici Yağ

Secret Garden İnceltici Yağ

     Zayıflatıcı Yağ

İçeriğinde bulunan bitki özleri sayesinde, yağ hücrelerinin stoklan-masını engeller, böyle-likle açığa çıkan su, yağ ve toksinlerin vücuttan atılmasını sağlar.
Sabah Akşam problemli bölgeye geniş masaj hareketleri ile sürülür. Uygulama sonrası 1 saat streç film sarılması etkisini arttırır.
 Karın, kalça, basen, kol ve bacaklara uygula- nabilir. Kullanım süre-cinde bol su tüketil-melidir. Kullanmadan önce şişeyi mutlaka çalkalayınız.
100ml lik dev ambalajında

Lady Secret Vajina Daraltıcı ve Yenileyici

Lady Secret Vajina Daraltıcı ve Yenileyici

St.Botanica Lady Secret Serum
Vajinayı sıkılaştırır ve yeniler
Lady secret serum sizi tamamen gençleştirir ve vajinanın sıkılaştırılması ile hassasiyetini artırır. İçeriğinde vajinal kuruluk probleminin çözümünde ve yeniden ıslaklık kazanmasına yardımcı olan çeşitli tropikal bitki ekstreleri ve fito-östrojen bulunmaktadır.
Ürün özellikleri:
1- Doğal olarak vajinayı sıkılaştırır form sağlar, aynı zamanda daha fazla zevk ve rahatlık verir.
2- İçerdiği östrojen sayesinde vajinal kuruluk probleminin çözümünde ıslaklığın yeniden kazanılmasını sağlar.
3- Vajinanın elastikiyetinin kazanılmasına yardım eder.
4- Mikrobik patojenlerden(hastalığa neden olan) korunmaya yardımcıdır.
5- Vajinal salgıyı artırır aynı zamanda vajinal kanalı daraltır.
6- Vajinanın fazla olan mukusunu normal hale getirir.
7- Anti enflamatuar etki ile şişkinliği önler ve istenmeyen kokuları giderir.
8- Büzülerek yeniden şekillenen vajina duvarları, hazzın şiddetini artırır.
Nasıl etki eder?
Lady Secret Serum (Bitkisel vajina daraltıcı) 30 dakika içerisinde etkilerini gösterir. Vajina içerisinde daralmayı ve G-noktası duyaranlarının hissiyat hassaslığını hissedebilirsiniz. Kremin düzenli uygulanması daralma hissini ve vajina hassasiyetini artıracaktır. Lady Secret Serum (Bitkisel vajina daraltıcı)’un etkisini daha iyi görebilmek için vajinanın hemen su ile yıkanmaması tavsiye olunur.
Vajinanın esnekliğini yeniler
İstenmeyen kokuyu engeller
Vajinayı sıkılaştırır ve form verir
Daha fazla zevk ve rahatlık sağlar
Fazla mukusu azaltır
Kadında libido artışı sağlar
Östrojen salınımını artırır
Vajinal kuruluk problemini çözer
Seksüel zevkin şiddetini artırır
Vajinal salgıyı artırır
Islaklığı tekrar oluşturur
  
İçerikler:
Pueraria Mirifica and tropical herb extracts, Carbopol, Water, Butylene Glycol, Glycerin, Propylene and etc.
Uygulama:
Elinizi temizledikten sonra genital bölgeye serumu uygulayınız, durulamaya gerek yoktur. Günde 1 kez 3-4 damla olarak uygulanır.
Serum : 5 ml.
Mekanizma nasıl işler?
Lady Secret Serum vajina duvarlarının ıslanması ve tonlanması ile çalışır. Kendi doğal ıslaklığınızın artması ve devam etme yeteneğini geliştirir. Östrojen salınımı için Bartolon bezinin salgılanmasını artırır, böylece vajina duvarlarının kalınlaşmasını ve vajinal kuruluk probleminin çözümünde ıslaklığın yeniden kazanılmasına yardım eder.

Bontavi Göğüs Büyütücü Bitkisel Kapsül (60 kapsül)

Bontavi Göğüs Büyütücü Bitkisel Kapsül (60 kapsül)

Bontavi Göğüs Büyütücü Kapsül Hakkında:
Genel ırksal yapıya göre, Akdeniz kadınlarının göğüsleri kalça genişliklerine oranla küçüktür. Bu da kum saati görünümünde bir dengesizlik meydana getirmektedir. Bir taraftan kalça bölgesini inceltirken, diğer taraftan da göğüs çevresini geliştirerek, ideal vücuda sahip olabilirsiniz. Bunun için imdadınıza yetişen Bontavi “göğüs büyütücü bitkisel karışım”, giydiğiniz kıyafeti doldurmanızı ve aynaya daha güvenli bakmanızı sağlayacak! Uyguladığınız rejime hiç bir negatif etki yaratmayacaktır ve siz alt bölgenizle ilgilenirken Bontavi de göğüs çapınızı arzu edilen seviyelere çekmenize yardımcı olacaktır!
Potluk yapan bluzlar, destekli sutyen giymeden boşluk görünen elbiseler artık sizin için söz konusu olmayacak! Çünkü gereken doğal çözüm, nihayet geldi! Bontavi “göğüs büyütücü bitkisel karışım”, %100 doğal bir gıda takviyesidir.
çeriğinde bulunan bitki özleri ve arı poleniyle, göğüs büyümesini sağlayan hormonların tetiklenmesine yardımcı özelliğe sahiptir.
Aynı zamanda da derialtı yağ birikmelerini kontrol ederek göğüs bölgesinde büyüme oluşturma amacıyla geliştirilmiştir.
Doğal bileşenlerle oluşturulduğundan, içeriğindeki karanfil, polen, keçiboynuzu ve tarçından herhangi birine alerjisi olmayan herkes kullanabilir.


Bontavi Göğüs Büyütücü Kullanımı:
Sabah akşam birer kapsül tok karına alarak, değişimi göreceksiniz! Şişeler 60 kapsüldür.
Bir şişe, 1 aylık kür olarak uygulanır.
Doğal bileşen olmasının yanında yüksek besleyici maddeler içerir. Bu yüzden 15 yaşından küçükler, hamile ve çocuk emziren bayanlarla tansiyon ve kalp hastaları kullanmadan önce doktora başvurmalıdır.

Yan etkileri
Hiç bir kötü yan etkisi bulunmaz çünkü tamamen doğal bir besin takviyesidir.
İştah açıcı ve solunum yolları temizleyici etkileri bulunan tarçın, kebabiye ve keçiboynuzu, birlikte kullanıldığı için sigara kullananlarda balgam söktürücü ve solunum yolu temizleyici özelliğiyle öksürük yapabilir.
İçeriğindeki tarçın, karanfil, keçiboynuzu ya da kebabiye bitkisine karşı alerjisi olanlar kullanmamalıdır.


 Doğa herşeyin ilacı! Biliyoruz! Bu yüzden size Bontavi olarak bitkisel içerikli tüm çareleri sunuyoruz!
-Giydiğiniz elbiseleri dolduramadığınızı mı düşünüyorsunuz?
-V yaka elbiseleri çok beğeniyor ama üzerinizde güzel durmadığına mı inanıyorsunuz?
-Yoksa kusursuz kum saat görünümünün hayalini kuruyor ama dengesiz bir göğüs-basen oranınız mı var?
İşte çözüm: göğüs büyütücü içeriğiyle Bontavi (Fit-in-BRA) Keçiboynuzlu Kapsül!
Hemen bu bitkisel içerikli ürüne sahip olun, dolabınızı yenilemeden yeni bir görünüme kavuşun!  
İçindekiler: 
Keçiboynuzu, Ana içerik maddesi olan keçi boynuzu meyvesi, deri altı yağ tabakasını genişletici özelliğe sahiptir. Bu özelliğiyle de kadınlarda özellikle göğüs ve basen bölgesinde oluşan yağ birikmelerine eklenerek göğüs çapını genişletir. Bir çok solunum problemine karşı, cinsel performansı arttırıcı olarak ve kemik erimesini azaltma özellikleri ile neredeyse her sıkıntıya çare olan mucizevi keçiboynuzu meyvesinin içeriğinde A,B ve E vitaminleriyle potasyum ve kalsiyum bulunmaktadır.
Tarçın; Kan şekerini dengeleyici ve karaciğerin şeker ayrıştırmasını tetikleyen özellikleri, östrojen hormonunun yükselmesini sağlar. Östrojen de bilindiği gibi kadınlık hormunudur. Süt bezlerinin genişlemesine yardımcı olur. Ayrıca kan şekerini bastırdığından, pozitif hissetmenizi sağlar.
Arı poleni: 22 çeşit amino asit, C vitamini, B-kompleks ve folik asit, doymamış yağ asitleri, enzimler ve karotinle, günümüze kadar hemen hemen hepsi keşfedilmiş olan ana anti oksidanları içerir. Ayrıca çinko, manganez, bakır, kalsiyum, magnezyum, potasyum gibi sağlığa faydası ispatlanmış olan tüm mineralleri de barındıran “altın toz”, tetiklediği progesteron hormonu sayesinde göğüs içi bezlerini genişleterek, göğüs büyümesine yardımcı olur.
Karanfil: Antiseptik özelliği yıllardan beri kullanılan karanfil, vücudun direncini artırarak iştah açar. Göğüs bir yağ bezesi oluşumu olduğundan, gerekli ve doğru besinleri yağ bezesine enjekte etmek gereklidir. Keçiboynuzuyla beraber deri altı yaş tabakasının genişlemesine yardımcı olur.
Kebabiye: Solunum sistemi antiseptiğidir. Hindistan ve Güney Amerika‘da yetişen bir ağacın meyveleridir. Ses kısıklığını gideçirir. Mideyi uyarır, hazmı kolaylaştırır, iştah açar. Mesane ağzı daralması sonucu idrar azalmasında çok fayda verir,bol idrar söktürür. Tüm iç organlara kuvvetli şekilde etkiyen kebabiye, kandaki yağ oranını dengeler ve cilt altı yağ birikintilerini düzenlemeye yardımcı olur. Karaciğeri güçlendirirerek progesteron ve östrojen salgılayan bu organın çalışmasını hızlandırarak hormon tetikleyici özelliği vardır. 

Secret Garden Göğüs Dikleştirici. (55ml)

Secret Garden Göğüs Dikleştirici. (55ml)

Secret Garden Göğüs Dikleştirici
Bu ürün zamanla yıpranmış, sarkmış göğüslerin tekrar eski formuna kavuşmasını sağlar. Ürün, göğüs bağ dokusunun yapısına ve hücre yenilenme hızına göre daha etkili sonuç verir. 1- 1,5 ay gibi bir sürede etkisini gösterir. Göğüs bölgesinde kaşıntı, karıncalanma ve ergenlik dönemindeki göğüs gelişim ağrılarına benzer ağrılar hissedilebilir.Ama panik yapmayın sadece ürün etkisini göstermeye başlamıştır bu olaylar olduğu zaman..
Kullanımı :
5 gün sabah ve akşam bölgeye uygulanır, daha sonra 2 gün ara verilir. Koltuk altından başlayarak dairesel hareketlerle, 3-4 dakikalık masajla göğüs bölgesine yayılması sağlanır. Ürün kullanıldıktan sonra bölge 12 saat su ile temas ettirilmemelidir. Bölgenin su ile temas etmesi halinde ürünün etkisi azalır. Ürünün hamilelik sürecinde kullanılması tavsiye edilmez. Adet döneminde etkisinin daha fazla olduğu gözlenmiştir. Kullanımda sol göğsün daha hızlı reaksiyon gösterdiği izlenmiştir. Bu nedenle sağ göğse daha fazla masaj yapılması tavsiye edilir. Göğüs Büyütücü Bitkisel Karışım Yağı ile birlikte de kullanılabilir.Göğüs Dikleştirici Bitkisel Karışım Yağı ve Göğüs Küçültücü Bitkisel Karışım Yağı , birbirinin etkilerini azaltmaları nedeniyle beraber kullanılmamalıdır.
Kullanmadan önce şişe mutlaka çalkalanmalıdır.

Reishi Mushroom Kapsül (Kırmızı Mantar)

Reishi Mushroom Kapsül (Kırmızı Mantar)

REISHI ÖLÜMSÜZLÜK MANTARI NEDİR?
Ölümsüzlük mantarı olarak ifade edilen, efsane Reishi mantarı, 2000 yılı aşkın süreden beri, Çin ve Japon halkları tarafından sağlıklı yaşam ve ömür için kullanıla gelmiş , özellikle karaciğer bozuklukları, bronşit, ağrılı eklem hastalığı ve hipertansiyon gibi rahatsızlıkların tedavisinde tercih edilen geleneksel şifalı bir bitkidir.
Bünyesinde insan sağlığı bakımından, biyolojik olarak aktif çok önemli yüzlerce madde içermesinden dolayı tıbbi ve farmakolojik araştırmalarda kullanımı her geçen gün artmaktadır.
Son yıllarda Ganoderma Lucidum'un hastalıklarla ilgili tıbbi etkisine yönelik olarak çok sayıda araştırma yapılmıştır.Bu çalışmaların ışığı altında, Ganoderma Lucidum'un antitümör, antibakteriyel, antiviral, antiülser, antialerjik, antidepresant, antioksidant, ağrı kesici, ateş düşürücü, yaşlanmayı geciktirici, kan basıncını düzenleyici, kalp, beyin, akciğer ve karaciğer koruyucu olmasının yanı sıra, bağışıklık sistemini destekleyip güçlendirerek hastalıklara karşı direnci arttırmakta, Alzheimer, akne, adet düzensizliği, astım, bronşit, depresyon, epilepsi , hemoroid, hepatit, katarakt, obezite, gut, nezle, rinit,romatizma, saç dökülmesi, nefrit gibi birçok hastalığın tedavisinde etkili olduğu belirtilmektedir.
Reishi - İçeriği

Ganoderma Lucidum (Şifalı Bitkilerin Kralı)
Gelişmiş teknoloji sayesinde bilim adamları Ganoderma'nın ana kimyasal bileşenlerini çözümlemişlerdir. İçerisinde şu aktif bileşenler vardır.
Organik Germanyum : Bu nadir mineral kan dolaşımını düzenler, yorgunluğu ortadan kaldırır, enerji verir, bağışıklık sistemini güçlendirir ve toksinleri atar.
Süperoksidedismutaz (SOD) : Antioksidandır.Serbest radikalleri etkisiz hale getirir ve yaşlanmayı geciktirir.Hücrelerin yaşlanmasını yavaşlatır ve gençleşmeyi destekler
Polisakkarit : Kolesterolü düşürür, şişmanlığı önler, bağışıklık sistemini güçlendirir.
Triterpenes : Lingzhi asidi olarak bilinir.Histamine bağlı alerjileri ve iltihapları iyileştirir, mide ve sindirim sistemini güçlendiririr.Nefes darlığı ve karaciğer fonksiyonlarını düzeltmekten sorumludur.Kandaki yağ oranını dengeler.Yüksek tansiyonu düşürür.Sinir hücrelerinin beyine iletiminde görev alır.
Adeozin Monofosfat(AMP) : Kan damarları tıkanmasını ortadan kaldırır.Yüksek tansiyon, felç, kalp, damar tıkanıklıkları ve hissizlik durumlarını düzeltir.
Her aktif bileşenin sağlığımızı düzeltmek ve vücut fonksiyonlarımızı desteklemek için değişik yararları vardır.Tüm bu içeriklerin kombinasyonu Ganoderma'ya harika tedavi edici özelliğini vermektedir.
Ayrıca Ganoderma şu yararlı mineralleri de içerir:
-Potasyum
-Magnezyum
-Kalsiyum
-Sodyum
-Manganez
-Demir
-Çinko
Elbetteki bütün Ganodermalar aynı değildir.Anavatanı olan Uzakdoğu'da yetiştirme ve üretim yöntemleri büyük önem taşır.Aktif bileşen seviyeleri, doğrudan iyileştirme etkinliğini destekler.
Salvolin Salyangoz Kremi'nin Yan Etkisi
Salvolin'in şimdiye kadar herhangi bir yan etkisine rastlanmamıştır.
Reishi Etkisi

Son yıllarda yapılan bilimsel ve tıbbi çalışmalar göstermiştir ki,
Günlük yaşamı sağlıklı sürdürülmesine,
Vücudumuzun doğal savunma mekanizmasını güçlendirerek olumsuz etkilere karşı korunulmasına,
Yaşın ilerlemesi sonucu oluşan problemlerin önüne geçilmesine,
Bağışıklık , sinir, dolaşım, solunum, boşaltım, kas ve kemik sistemlerini güçlendirilmesine,
Yüksek tansiyon, kolesterol, diabet, bronşit, prostat gibi problemlerle baş edilmesine,
Karaciğer bozuklukları, hepatit,gibi hastalıklardan korunulmasında ve bu hastalıklarla savaşılmasında yardımcı olur.
Bağışıklık Sisteminde Reishi Mantarı
Bağışıklık sisteminin ana işlevi vücuda giren virüs, bakteri ve diğer mikroplar gibi patojenleri belirlemek ve bunları vücuda herhangi bir zarar vermeden yok etmektir. Akyuvarlar hastalıklara karşı vücudun birincil savunma mekanizmasını oluşturur, fakat kronik ve kötü huylu hastalıklara karşı etkisizdir. Eğer bağışıklık sisteminde bir aksama varsa, vücuda giren tüm patojenler hastalıklara neden olur. Bunlarla mücadelede, antibiyotik, antiviral ve antifungal ilaçlar kullanılabilir. Ancak bunlar etkili olmakla birlikte, yan etkileri de vardır. Reishi Mantarı kullanımı bu problemleri elimine eder. Ganoderma Lucidum'un içinde yüksek seviyede Organik Germanyum, Triterpen ve polisakkarit vardır. Bu aktif bileşenler bağışıklık sistemi hücrelerinin güçlendirilmesine yardımcı olur.

-Bağışıklık sisteminin en önemli hücrelerinin miktarının artmasına ve aktif hale getirilmesine,
-Vücudun doğal savunma mekanizmasının güçlendirilmesine,
-İlaç kullanımında görülen yan etkilerin giderilmesinde,
Yardımcı olur.
Beden ve Ruh Sağlığında Reishi Mantarı
Vücut, dışarıdan gelen zararlı etkilerin bozduğu organizma dengesini tekrar kuruncaya kadar mücadele etmeye devam eder. Reishi Mushroom, dışarıdan gelen tüm etkilere karşı (ısı,travma,uyku bozukluğu,toksin ve ya radyasyona maruz kalma, enfeksiyon ve ya psikolojik stres gibi) vücudu adapte eder.

Ganoderma Lucidum,
-Vücudun doğal savunma mekanizmasını güçlendirilmesine,
- Metabolizmanın normal ve dengeli hale gelmesine,
-Vücudun biriken toksinlerden ve fazla yağlardan arındırılmasına,
-Aknelerin ve diğer cilt problemlerinin giderilmesine,
-Kan akışını ve cilde gelen besin miktarını arttırır,
-Kırışıkların giderilmesine ve cilt lekelerinin açılmasına,
-Saç dökülmelerinin önlenmesinde,
yardımcı olur.
Boşaltım Sisteminde Reishi MantarıBöbrekler sodyum, potasyum gibi kimyasalların vücuttaki dengesini sağlar, kanı süzer ve sabit asit (PH) değerinde kalmasını sağlar. Erkeklerde yaş ilerledikçe prostatta normal bir büyüme olmaktadır. Bu da normal idrar akışında azalmaya, gece sık tuvalete çıkmaya ve başka problemlere neden olur. Bu durumda Prostat Spesifik Antijen seviyesi artmaktadır.
Ganoderma Lucidum;
- Toksinlerin etkisizleştirilmesi için böbreklerin güçlendirilmesine,
-İdrardaki proteinin azaltılmasına ve kolesterolün düşürülmesine,
-Prostat Spesifik Antijen seviyesinin düşürülmesine,
-Böbreklerin düzenleyici fonksiyonlarının düzenlenmesine,
yardımcı olur.
Dolaşım Sisteminde Reishi Mantarı
Hareketsiz yaşam tarzı, yağ oranı yüksek diyetler ve beslenme biçimi, günlük yaşamda maruz kaldığımız stresler kandaki kolesterol seviyelerinin yükselmesine ve bunlara bağlı olarakta kalp hastalıklarında belirgin artışlara neden olur.Yüksek tansiyonun nedenlerinden biri kan damar duvarlarında yağ ve kolesterol birikimidir.Daralan kan damarlarına, kalp daha fazla pompalama yapar ve yüksek kan basıncına neden olur.Reishi mantarının düzenli tüketilmesi ile dolaşım sisteminde oluşan hastalıkların önlenmesi veya daha kolay mücadele edilmesi mümkün olmaktadır.

Ganoderma Lucidum,
-Birikmiş yağ ve kolesterolü azaltarak kan damar tıkanıklıklarının temizlenmesine,
-Kan akışını kolaylaştırarak, kalbin kan basıncının azaltılmasına,
-Kötü kolesterol (LDL) düşürülmesine, iyi kolesterol (HDL) yükseltilmesine,
-Kanı sulandırıp pıhtı oluşumunu önleyerek, kalp krizi riskinin azaltılmasına,
-Kan ile hücrelere taşınan oksijen ve besin miktarının arttırılmasına,
-Strese bağlı ritim bozukluklarının önlenmesine,
-Kandaki şeker seviyesini düzenlenmesine,
-Diabet hastalıklarının tedavisinde,
yardımcı olur.
Solunum Sisteminde Reishi Mantarı
Çevresel faktörler, hava kirliliği, sigara kullanımı, stres ve virüs gibi çok çeşitli sebepler bronşit, astım, nefes darlığı gibi solunum yolu rahatsızlıklarına neden oluyor. Astım, polen toz gibi alerjenler tarafından tetiklenen, solunum yolu daralmasına neden olan bir çeşit alerjik reaksiyondur. Oksijenin akciğere gittiği ve karbondioksitin dışarı verildiği hava borusunu tıkar. Bronşit, çeşitli sebeplere bağlı olarak, bronşların iltihaplanması durumudur.Yani bronşlarda oluşan epitel dokularının tahrip olmasıdır. Akut ve kronik olmak üzere iki türlü görülür.

Ganoderma Lucidum,
-Genel alerji şikâyetlerinin giderilmesinde,
-Epitel doku tahribatının giderilmesinde,
-Astım ve bronşit tedavisinde,
-Bağışıklık düzenleyici hücreleri aktive ederek, karmaşık bağışıklık sistemini düzenlenmesine,
-Akciğer enerjisinin arttırılmasına,
yardımcı olur.
Kas ve Kemik Sisteminde Reishi Mantarı
Yaşlanma ile birlikte osteoporoz, artrit ve artroz gibi eklem rahatsızlıkları, kemik kırılmaları görülmeye başlanır.
Ganoderma Lucidum,
-Osteoporoz gibi hastalıkların tedavisinde,
-Kemiklerin doğal olarak güçlendirilmesinde,
-Kas ve kemik erimesi gibi istenmeyen semptomların önlenmesinde,
-Kemik erimesi hızının azaltılmasında,
-Eklem iltihaplanmasının giderilmesinde,
yardımcı olur.
Sinir Sisteminde Reishi Mantarı
Reishi Mantarı, sinir sistemini kuvvetlendiren tek tıbbi mantardır.İçeriğindeki Adenosin maddesi sinirsel gerginlik içinde olan hastalarda, rahatlamaya neden olduğu için Çin'de çok yaygın olarak kullanılmaktadır. Adenosin, kasları gevşetir, merkezi sinir sistemini rahatlatır.
Ganoderma Lucidum,
-Sürekli kullanımda stres seviyesinin ciddi oranda azalmasına,
-Uykusuzluk, konsantrasyon bozukluğu sorunlarının giderilmesinde,
-Hafızanın güçlendirilmesinde, Alzheimer rahatsızlıklarının tedavisinde,
-Beyin sarsıntısı etkilerinin giderilmesinde,
-Depresyon ve sinir bozukluğu rahatsızlıklarının tedavisinde,
yardımcı olur.
Reishi Kullanımı 
Günde 2 kez 1 ya da 2 kapsül alınması tavsiye edilir.
Uyarılar: Sadece yetişkinler içindir. Hamile ve emzirme dönemindeki bayanlar için uygun değildir.
Reishi Mushroom kullanmaya başladıktan sonra sonuçlarının alınması kişiden kişiye değişir. Genel sağlık durumunda belirgin bir fark iki ay süre ile düzenli kullanımdan sonra görülebilir.
Bilimsel araştırmaların çoğu, Reishi mantarının kullanımının, vücut organ ve fonksiyonlarının normalleştirilmesi ve düzenlenmesinde çok etkili bir besin katkısı olduğunu göstermektedir. Reishi mantarı tıbbi tedavileri destekleyici ve tamamlayıcı olarak kullanılmalıdır.
Reishi mantarının potansiyel en büyük tıbbi faydası insanın bağışıklık sistemini güçlendirebilme etkisi olduğuna göre; tüm hastalıklara karşı vücudun doğal korunma mekanizmasını güçlendirmek, böylece hastalıklardan uzak, sağlıklı ve uzun bir yaşam sürebilmek, yaşlılıkta da gençlikteki sağlık şartlarında kalabilmek için Reishi mantarı genel koruyucu edavisiolarak herkes tarafından kullanılabilir.