Bu Blogda Ara

4 Ocak 2011 Salı

Alweyna İnci Tozu Özlü Kil Maskesi

Alweyna İnci Tozu Özlü Kil Maskesi

Alweyna kil maskesi sivilcelerinizi yok etmeye ve yeni oluşan sivilceleri önlemeye yardımcı olur. Siyah noktaları ve yüzünüzde oluşan fazla yağlanmayı alır.Cilt beyazlatıcı özelliği ile farkedilirsiniz.
  • Sivilcelerinizden Kurtulun!
Sivilce karşıtı olan bu ürün sivilceye meyilli (sorunlu) bölgelereuygulandığında cildin görünümünü düzgünleştirir ve onukurutmadan geçmiş sivilcelerin neden olduğu leke ve görünümünü düzleştirir. Bu maske tüm ciltler üzerinde rahatlıkla kullanılabilir.alweyna kil maskesi
  • Çillere Etkili Bir Çözüm!
Çillere çok kısa sürede ve zahmetsiz yok etmenizi ve cildinizi güneşe karşı daha güçlü olmasını sağlar. İçeriğinde bulunan bitkisel maddeler sayesinde hiç bir yan etkisi bulunmamaktadır.
  • Bembeyaz Olmak Sizin Elinizde!
Tum kırmızı noktalar, yüzeye yakın tüm kılcal damarların verdiği kötü görüntüyü ortadan kaldırır.

PEKİ ALWEYNA® NASIL BİR ETKİ GÖSTERİYOR?

CİLTTE BİRİKEN MELANİNLERİ PARCALAYARAK YOK EDİYOR. DÜZENLİ ARALIKLAR İLE KULLANILMASI SONUCUNDA DA MELANİN BİRİKMESİ YANİ TEKRAR ÇİL OLUŞUMU DİYE BİRSEY KALMIYOR
Alweyna Cilt Maskesinin İçeriğinde Neler Var?   
Green kil, White kil, Talc E5X, Calcium carbonat, Herbal extracts (lavanta, ısırgan, inci tozu,  soya unu, limon, buğday unu, papatya vs).

 Çil Lekesi: sorunu bir çok kişide güzel hoş bir görüntü verirken bazı kişilerde oldukça yoğun  şekilde bulunduğundan dolayı rahatsız etmektedir. Çil genelde açık tenli ve kızıl saçlı kişilerde  görülmekle beraber yoğunluğu yazın çoğalır ve kışın azalır. 40 - 45 yaş civarlarında  kendiliğinden yok olur. Genellikle güneşe fazla maruz kalan bölgelerde görülür. Çillerin  oluşumundaki asıl neden cilde rengini veren madde olan melanin pigmentini birikmesiyle oluşur.  Melanin insanın cildine rengini veren maddedir. Güneş ışınları ne kadar cildimize temas ederse  temas ettiği bölgeler uv ışınlarından korunabilmek için daha fazla melanin üretir. Böylece ciltte  melanin birikmesi sonucu kahverengi lekeler olarak tanımladığımız çil oluşur.
 Sivilce ve İzleri: Sivilcelerimizin çıkmasına geçici gözle bakabiliriz ama cildimizde bıraktıkları  izleri hayatımız süresince taşımak zorunda kalabiliyoruz. Çok derin olmayan sivilce izleri  zamanla kendiliğinden geçebilir yalnız derin çukur şeklindeki sivilce izleri bizi ciddi sıkıntılara  sokabilir. Sivilce izleri beyaz tenlilerde kırmızı renkte, esmer olan kişilerde de siyah ve  kahverengi izler olarak kendini gösterir. Erkek Kadın fark etmeden cildi ne kadar bakımlı  olursa olsun ciltlerini olduğundan daha yaşlı, solgun ve renksiz gösterir. Bu türden sivilce  izlerinin çeşitli tedavi olanakları günümüzde mevcut. Bunları kullanarak hayat boyu bu sivilce  izlerini taşımak zorunda kalmayabilirsiniz. Bu tedavi yöntemlerinin arasında en olumlu sonucu  ALWEYNA®  vermektedir.

SİVİLCE VE LEKELERİNDEN TAMAMEN KURTULMAK MI İSTİYORSUNUZ O  ZAMAN ALWEYNA® KİL MASKESİNİ MUTLAKA KULLANMALISINIZ.

 Siyah Noktalar: Fazla yağ birikmesi sonucu ve özellikle cevre faktörlerinden dolayı oluşan  bir rahatsızlıktır.
 ALWEYNA® Kil Maskesinde eşsiz formül ile daha ilk kullanımda siyah noktalardan  tamamen arındığınızın farkında varacaksınız. Peeling etkisi ile size ipeksi yumuşacık ve tertemiz  bir cilt sunacak.

  FAYDALARI
  • Alweyna kil maskesi sivilcelerinizi yok etmeye ve yeni oluşan sivilcelerinizi önlemeye yardımcı olur.
  • Siyah noktaları ve yüzünüzde oluşan fazla yağlanmayı alır.
  • Cildinize ipeksi ve şeffaf bir görünüm verir.
  • İyi bir sonuç almak için haftada 2 - 3 defa uygulayınız.
  • Cildi tahriş etmeden gözenekleri açmaya ve cildin hava almasına yardımcı olur.

KULLANIMI

Yeteri kadar alweyna cilt maskesinden bir kaba boşaltın. Su ile boza

kıvamına getirin. Cildinize masaj yaparak uygulayın. 15 - 20 dakika

bekledikten sonra ılık su ile temizleyin.

Hiç yorum yok: