Bu Blogda Ara

3 Ocak 2011 Pazartesi

Kilo Aldırıcı Ürünler Çok Yakınınızda.. Bontavi Ginseng Kapsül


Bontavi ginseng ekstresi; tamamen doğal içeriği ile aşırı zayıflığın yol açtığı sağlık problemlerini ortadan kaldırır. Doğal yoldan, sağlıklı kilo almanızı sağlar.
Aşırı zayıflık ve kilo alamama nedenleri; Stres, depresyon gibi psikolojik nedenler, bazı fiziksel rahatsızlıklar, (Zayıflamanızın altında gizli bir rahatsızlık olup olmadığını doktorunuza danışmalısınız.), aşırı fiziksel aktivite gerektiren işler, düzensiz beslenme, uygun olmayan yemek saatleri, metabolizmanın hızlı çalışması (Aldığınız kalori miktarının yaktığınız kalori miktarından az olması.), kilo alma fobisi (Bazı durumlarda kişide kilo alma takıntısı vardır. Ne kadar zayıf olursa olsun yeterli gelmez ve kendisini şişman hisseder. Böyle bir durumda mutlaka doktora danışılmalıdır.), sindirim sistemi problemleri, kullanılan ilaçlar (Çeşitli nedenlerden dolayı kullandığınız bazı ilaçlar yan etki olarak zayıflamanıza sebep olabilir.)
Çok zayıf olmak ya da Sıfır beden olmak bir güzellik anlayışı değildir. Bilinenin aksine; ciddi bir tehlikedir.

Bontavi Bitkisel Kilo Aldırıcı 120 Kapsül Detay Bilgisi

Bontavi Kilo Aldırıcı Bitkisel 120 Kapsül
Bontavi ginseng ekstresi; tamamen doğal içeriği ile aşırı zayıflığın yol açtığı sağlık problemlerini ortadan kaldırır. Doğal yoldan, sağlıklı kilo almanızı sağlar.

İçeriği:
Panax gingseng: Ginseng’in adı Yunanca Panax kelimesinden gelir. Anlamı “iyileştirici”dir. Bütün bitkiler arasında vücut direncini en çok arttıran ginseng’tir. Uzakdoğu’da faydalarından ve daha uzun bir yaşam sağladığına inanıldığından dolayı; “gizemli bitki” diye bilinir. Stres, depresyon gibi psikolojik rahatsızlıklarda olumlu etki gösterir. Kilo vermenin psikolojik etkilerini ortadan kaldırır. Stres, depresyon gibi nedenlerden dolayı iştah kesilmesinde tedavi edicidir. Erkeklerde; erkeklik hormonunu düzenler. Bayanlarda ise beyindeki hafıza merkezini uyararak daha kuvvetli bir hafıza verir.

Epimedium Ekstresi: Uzakdoğu kökenli bir bitki olan Epimedium, yıllardır çeşitli hastalıkların tedavisinde kullanılmaktadır. Doğal bir iştah açıcı özelliği gösterir ve enerji verir. Zayıflığın sebep olduğu halsizlik, uyku hali, iştahsızlık gibi problemleri tedavi edicidir. Aynı zamanda doğal bir afrodizyaktır.

Testere Palmiyesi: birçok hastalığı tedavi edici özelliği olan testere palmiyesi deri altındaki yağ bezelerinin dengeli bir şekilde genişlemesini sağlıyor. Bu etkisiyle de; vücudü şekillendiriyor. Aşırı zayıflığın yol açtığı olumsuz görünümü ortadan kaldırıyor.


Polen Ekstresi: Sağlıklı kilo almak için gereken herşey polende mevcuttur. İçerisindeki madenler, aminoasitler ve çeşitli vitaminlerle vücudunuzu besler. Protein ve yağ yapımında öncüdür. Zayıflık sonucu oluşan halsizlik ve yorgunluğu ortadan kaldırıcı özelliği vardır. Yine zayıflığın yol açtığı kansızlığı da tedavi edicidir. Aynı zamanda astım ve alerji tedavilerinde de mucizeler yaratır.


Arı Sütü Ekstresi: Arı sütü hem iştahınızı açacak hem de daha rahat kilo almanızı sağlayacaktır. Bayanlarda aşırı zayıflık sonucu oluşan adet düzensizliklerinde de tedavi edicidir. Aynı zamanda bağışıklık sisteminizi kuvvetlendirir, kanser tedavisinde kullanılır. Kadınlarda doğurganlığı arttırır, erkeklerde sperm sayısında artış sağlar. Sara, diyabet, unutkanlık, Parkinson, Alzeihmer gibi rahatsızlıkların tedavisinde de önerilir. Migren ağrılarını azaltır.

Keçi Boynuzu Ekstresi: Keçi boynuzu; vücuttaki yağ bezelerinin zamanla ve dengeli olarak genşlemesini sağlar. Vücuttaki yağ oranınızı dengeleyerek kilo aldırır. Aşırı zayıflıkla meydana gelen kötü görüntüyü ortadan kaldırır ve zamanla daha dolgun, daha hoş görünümlü hatlara sahip olursunuz. Aynı zamanda keçiboynuzunun; ağrı kesici, antiseptik, bağışıklık güçlendirici özelliği de bulunmaktadır. Kansızlıktan nefes darlığına, akciğer-karaciğer hastalıklarından bronşite, çocuk felcinden sigaranın zararlı etkilerine kadar birçok rahatsızlığın tedavisinde önerilir.

Kına Kına: İştah açıcı ve gribal rahatsızlıklarda kuvvet verici özelliği vardır. Kansızlık tedavisinde de önerilir.

Karahindiba: Besleyici değeri çok yüksektir. Zayıflığın yol açtığı vitaminsizlik gibi sağlık problemlerinde tedavi edici özelliği vardır. İçinde bulundurduğu vitamin ve minerallerle daha zinde ve güçlü hissettirir. Aynı zamanda; uykusuzluk, mesane ve idrar yolu problemlerinde de tedavi edicidir.

Bontavi ginseng sabah akşam 1'er kapsül alınır.

Kullanım Şekli:
Sabah akşam birer tablet olarak yemeklerden önce alınır.
1 kutuda 120 tablet vardır,
1 ay boyunca düzenli kullanılmalıdır.
Dilediğiniz kiloya ulaşıncaya kadar kullanıma uygundur.

Etkisi / Yan Etkisi

Bontavi ginseng ekstresi tamamen doğal içeriği ile sağlıklı bir şekilde kilo almanızı sağlar. Bontavi ginseng ekstresi’nin bilinen hiçbir yan etkisi yoktur. 15 yaşından küçükler, hamile ve emziren bayanlar, kalp ve tansiyon rahatsızlığı olanlar ve ilaç kullananların doktora danışmadan kullanmamaları tavsiye edilir.


ÜRÜN iLE iLGİLİ DAHA GENİŞ ÇAPLI BİLGİYE SAHİP OLMAK İÇİN VE HEMEN SİPARİŞ VERMEK İÇİN TIKLAYIN...!!!

Hiç yorum yok: