Bu Blogda Ara

5 Ocak 2011 Çarşamba

Ultimate Nutrition Bulgarian Tribulus (90 Kapsül)

Ultimate Nutrition Bulgarian Tribulus (90 Kapsül)


Tribulus Terrestris, DHEA ve Androstenedione gibi bir testesteron arttırıcı olarak bilinmektedir, fakat aynı şey değildir. DHEA ve Androstenedione testesteron üretimi için ham madde sağlarken, Tribulus Terrestris (LH) hormonu seviyesini yükseltmek yoluyla testesteron düzeyini artırmaktadır.

Gönüllü denekler üzeninde yapılan bir araştırmada, iktidarsızlık sorunu olan (bu sorun çoğunlukla düşük testesteron seviyesine bağlı olarak gerçekleşir) 200 erkeğe Tribulus Terrestris verilmiştir. Deney sonucunda iktidarsızlık sorunu olan hastaların büyük bir oranında LH ve testesteron seviyelerinin yükseldiği ve sperm üretimi ve hareketliliğinin arttığı görülmüştür. Demir perde ülkelerinde yıllarca doğal steroid olarak kullanılmıştır.

Steroid kullanan bir çok vücut geliştiricinin doğal LH ve testesteron üretimleri bozulmaktadır. Tribulus Terrestris, steroid kullanarak vücut dengesini bozmuş olan bu sporcuların doğal dengelerini yeniden kazanmalarına yardımcı olabilir.

Tribulus Terrestris'in testesteron seviyesini yükseltme ile birlikte yapılan spora göre, kas fonksiyonlarının arttığı, güç, dayanıklılık, kuvvet ve kütle artışına yol açtığı gözlemlenmiştir.

Güvenli midir? 

Araştırmalarda herhangi bir yan etkisi görülmemiştir. Yalnız hamilelerde, prostat rahatsızlığı olanlarda ve başka rahatsızlığı olan hastalarda kullanılması tavsiye edilmemektedir. 6 haftalık kullanımdan sonra 6 haftalık bir ara verilmesi ve kullanımın bu şekilde devam ettirilmesi tavsiye edilmektedir.
Tribulus Terrestris'in kullanımı
Günde 1 veya 2 kapsül alınız.

90 kapsül'lük ambalajlardahttp://www.sosyetesifacisi.com/main/ultimate_nutrition_bulgarian_tribulus_90_kapsul-265-0-237.html

Hiç yorum yok: