Bu Blogda Ara

5 Ocak 2011 Çarşamba

Cosmodisk Bel ve Omuga Masörü

Cosmodisk Bel ve Omuga Masörü

COSMODISC Classic Omurga Masörü Set

Cosmodisk Nedir?


COSMODISC CLASSIC SET, kan dolaşımını kolaylaştırarak yorgun kasların ısınmasına, yumuşamasına ve rahatlamasına dolayısıyla ağrıların azalmasına yardımcı olur.
* klinik olarak test edilmiştir,
* sırt ağrılarında yüksek oranda düzelme sağlar,
* özgün sistemi sayesinde her vücuda kolayca ayarlanabilir,
* kıyafetle beraber giyime elverişlidir,
* kan dolaşımını kolaylaştırarak yorgun kasların ısınmasına, yumuşamasına ve rahatlamasına dolayısıyla ağrıların azalmasına yardımcı olur.
COSMODISC CLASSIC SET, sırt için olan uzun kısım ve bel için yapılmış olan etkin ve kullanıcı dostu bir settir.
COSMODISC CLASSIC SET, uzmanlar tarafından omurga ve sırt bölgesindeki ağrıların azalmasına yardımcı olmak amacıyla, klinik olarak test edilmiş, ödüllü bir üründür

Cosmodisk Kullanımı

1. Cosmodisk, tüm aile için idealdir. Kosmodisk sadece, 12 yaş altındaki çocuklar için uygun değildir.
2. Cosmodisk, diğer geleneksel ve alternatif tedavi yöntemleriyle birlikte de başarıyla kullanılabilir. Yan etkisi yoktur.
3. Benzersiz tasarımı sayesinde etkin çalışır; mıknatıs veya pil gibi başka enerji kaynaklarına ihtiyaç duymaz.
4. Cosmodisk, ağrının başladığı anda kullanılmalıdır. Kosmodisk’i 20 gün boyunca, günde en az 3 saat süreyle kullanmanız önerilir. Ağrı azaldığında veya dindiğinde Kosmodisk’i kullanmayı bırakabilirsiniz.
5. Cosmodisk’i giysinizin altından veya hafif bir giysi üstünden takabilirsiniz.
6. Formu bozulmadıkça, Kosmodisk’in etkisi devam eder. Yanınızda taşıyabilir, seyahat ederken, alışverişe giderken veya çalışırken kullanabilirsiniz.,
Bu program, özellikle Kosmodisk kullanıcıları için, sırt ağrılarını dindirmek ve önlemek amacıyla ve Kosmodisk ile birlikte uygulanmak üzere geliştirilmiştir.
Egzersiz, tedavinin ve sırt ağrılarını önlemenin çok önemli bir parçasıdır ve hem fiziksel hem de ruhsal olarak genel sağlık durumunuzu iyileştirmek için gereklidir.
COSMODISK BASİT SIRT EGZERSİZLERİ PROGRAMIEvde veya işte, istediğiniz her yerde 15 dakika içindeki yapabileceğiniz genel bir egzersiz programıdır., her gün, Cosmodisk’iniz takılıyken yapmanızı öneririz. Hareketleri verilen sırayla, sessiz ve sakin bir ortamda yapın. Nefeslerinize dikkat etmeniz de çok önemlidir: başlangıç pozisyonundan bitiş pozisyonuna geçerken yavaşça nefes alın, nefesinizi 15 saniye tutun ve yeniden başlangıç pozisyonuna dönerken nefesinizi verin

Ürün İçeriği ve Kimler Kullanabilir?

COSMODISC CLASSIC SET, uzmanlar tarafından omurga ve sırt bölgesindeki ağrıların azalmasına yardımcı olmak amacıyla, klinik olarak test edilmiş, ödüllü bir üründür.
Ard arda yapılan test sonuçlarına göre, sırt ağrılarında hissedilir oranlarda düzelme kaydedilmiştir.COSMODISC CLASSIC SET, tam ağrı noktası üzerinde etki ederek, günlük hayat içinde çalışırken, dinlenirken, uyurken ve hatta egzersiz yaparken rahatlamanıza yardımcı olur.
Omurga için olan uzun kısım ve bel için olan kısa kısım olarak 2 parçadan oluşur. Geliştirilmiş elastik bağlantı sistemi, kolay kullanım ve konfor sunar. Cosmodisc hipoalerjenik malzemeden yapılmıştır. Omurga nodülleri, omurganızı doğal bir biçimde sarar. Her bir nodül, omurganızın bir boğumuna denk gelecek şekilde gün içi aktivitelerinizde sırtınızı destekler ve akupunktur tekniğine benzer akupresür ( accupressure ) tekniğiyle sıkışan kasları rahatlatır.
Giyime elverişli ve pratik özgün sistemi sayesinde her vücuda kolayca ayarlanabilir. Kendi kendine çalışacak şekilde tasarlanan Cosmodisc mıknatıs ya da batarya gibi ilave bir enerji kaynağı gerektirmez. Kendine özgü şekli bozulmadan tutulduğu sürece Cosmodisc’iniz çalışacaktır.
Omurganızı doğru pozisyonda tutmanız için , bir osteopratisyen ya da fizyoterapistin parmakları gibi ince bir dokunuş ve nazik bir baskıyla, omurganız boyunca bir destek ve masaj etkisi sağlar. Cosmodisc masajının etkisi ile omurga ve çevresindeki kaslar ve kan dolaşımı harekete geçer. Geleneksel ve alternatif iyileştirme yöntemleriyle de birlikte ve başarıyla kullanılabilir.
Cosmodisc CLASSIC SET aşağıdaki parçalardan oluşmaktadır:
* Sırtınızın orta bölümüne, boylu boyunca oturan, sırt bölgesi için uzun kısım,
* Beliniz için yapılmış olan kısa kısım,
AVRUPA’DA Cosmodisc Rusya, Slovenya, Ukrayna, Macaristan, Polonya, Bosna Hersek, Bulgaristan, Hırvatistan, Sırbistan, Estonya, Letonya, Litvanya, Israil, Arnavutluk, Makedonya, Çek Cumhuriyeti.
Cosmodisc CLASSIC Seti, hamileler, profesyonel sürücüler, hareketsiz çalışanlar, işçiler gibi sırt ağrılarına ve incinmelerine maruz kalma riski yüksek olan kişilere özellikle tavsiye ediyoruz.
Klinik olarak test edilmiştir,
Sırt ağrılarında yüksek oranda düzelme sağlar,
Özgün sistemi sayesinde her vücuda kolayca ayarlanabilir,
Kıyafetle beraber giyime elverişlidir,
Kan dolaşımını kolaylaştırarak yorgun kasların ısınmasına, yumuşamasına ve rahatlamasına dolayısıyla ağrıların azalmasına yardımcı olur
 

Hiç yorum yok: